Rabu, 7 September 2011

Petknode Cat Boarding

Kalau korang tak sure apa isunya petknode ni, boleh baca kat sini 

Kat page FB Petknode ni ada la diaorg minta maaf

Tapi, aku tak rasa pun orang accept permohonan maaf diaorg tu.
Lebih kurang 16 ekor kucing mati dan yang beratus2 lagi jadi tenat sebab tak dapat makanan dan terbiar selama 9 hari.

Aku rasa la, walau apa pun penjelasan Petknode, tetap takkan dapat menutup kesalahan diaorg ni.

3 ulasan:

tifa berkata...

geram kan ?

Syigim berkata...

ape la hukuman mahkamah utk diorang ye...... cat-killer!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

janganla amik kalau tak mampu..dosa tau buat kucing2 macam ne..