Khamis, 15 September 2011

Grand Lexis

Aku nampak gambar ni kat FB member aku
Ada private pool dalam bilik hotel..excited aku!

Terus aku try google...not bad la..
Kalau aku nak berendam lama-lama dengan Diha takde la segan.

Kalau korang berminat, boleh try tengok kat sini


6 ulasan:

mama tisya berkata...

mmg best berendam cz private pool..berendam smp lebam pn tk pe..tp rege 1 mlm bole tahan gk..tp berbaloi la..my bff aritu ada p stay sini

Huda berkata...

menarik ni :) mahal x?

m4ruk0 berkata...

uiiii arge dia tak leh tahan! tapi dapat pegi ni mmg bestkan? kene pegi at least 3D2N tu baru puas kan? hehe

Nisa Greennnpanda berkata...

wah, cambest je.. ^_^ xde la segan kn? if swimming pool yg public tue, xmandi pun, juz teman Hannah aje, hehe..

mama_umar_maryam berkata...

nia,aku mule2 booked grand lexis nih,patu kensel,check in avillion,hehehe,tp dua2 best je,,masing2 ade kelebihan masing2

H.I.M berkata...

wah...thx bgth nme tmpt ni

boleh la masuk dlm holidaywish list sy ni...

cuti panjang...
cuti panjang....