Ahad, 7 Ogos 2011

Mari..Mari 'Like'

Member aku, Ajjah buat page kat FB untuk online shop dia..jom kita 'like' yek

Bila dah mencapai 111 follower dia nak buat lucky draw..hehe...

Korang boleh jugak visit blog dia kat 

Nak 'like' kat situ pun boleh..hehe...

Kalau korang masih tertanya-tanya mende Sew-Fabby ni, boleh rujuk entry aku ni

Aku rasa ada dalam 3 barang aku dah ada,
Beg 1 (tu tangan Ajjah le tu..hahaha)

Beg 2 (aku pau pic ni kat sini)

External hard drive cover ( pic dari sini jgk)

Eh, sebenarnya ada lagi satu, notebook sleeve..tapi aku tak ambik gambar lagi..Ajjah, apsal u tak amik gambar sleeve tu?...hahaha..malas betul aku nih.
Apa-apa pun, aku suka hasil jahitan dari Sew-Fabby, harganya pun berpatutan 
(kalau kat pasaran, harga beg handmade boleh sampai RM100 lebih jugak)

So, korang mari la 'like' page 'Sew Fabby' beramai-ramai..lepas tu boleh join lucky draw yek!!


2 ulasan:

Huda berkata...

cantik2 beg ajjah wat ni ek :)

Nisa' Azman berkata...

Wokeh, nnti sy tlg like gak page Ajjah tue ye, hehe..