Isnin, 15 Ogos 2011

Mari kita tengok dari sudut positif :)

Aku jumpa satu entry ni dalam minggu lepas, entry ni dah lama, mungkin korang pun pernah baca

Bila mula-mula aku tengok tajuk entry, pergh..ganas tu. Tapi, bila aku makin baca entry dia tu, aku terfikir pulak,eh,...betul juga apa yang dia highlight ni. Kalau korang nak tau, try baca entry tu yek?

Aku teringat dulu ada kempen ni..
source: Su Anna Joe

Sama-sama la kita mahasabah diri ya, bulan Ramadhan ni :)

3 ulasan:

mariaariffbaby.com berkata...

:)
apa yang dia mention kan tuh betul..

sebab tuh if kita nak beli tudung sarung tuh..suka beli saiz L labuh kan dada..

semoga Allah membuka hati kita semua untuk memperbetulkan apoa yang tak betul..

kepada peniaga tudung..jangan la jual sanggul tuh..menempah tiket ke neraka jek :)

peringatan untuk kita semua..

Huda berkata...

setuju juga dgn point2 dia tu. mmg skang ni org bnyk duk ikut trend. huda kalau cari tudung suka size L sbb nak susukan lukman pun selesa, cover semua.

H.I.M berkata...

nk tutup smua..pkai telekung atau tudung saji...kahkah...

Selamat Berpuasa!
Selamat Berlomo!