Khamis, 25 Ogos 2011

Lagu Raya Aku



Aku paling suka lagu raya ni..hehe..
Tak tau kenapa, tapi sejak zaman aku sekolah dulu aku dah suka. Raya dah berubah, dulu masa aku budak-budak, aku rasa Raya ni macam gempak sangat. Sekarang mungkin sebab aku dah tua sikit, ada anak dan semestinya tak dapat duit raya, Raya pada aku ermm...biasa aje. Ramadhan means a lot for me compare to Raya. En.Suami kata sebab aku stay dekat dengan mak ayah aku, sebab tu aku tak rasa excited sangat Raya. Kalau orang-orang yang jauh macam dia, Raya ni bawa makna besar sebab dia dapat balik kampung dan berkumpul dengan keluarga. Betul jugak kan?

Tapi, yang paling tak boleh blah ialah muka aku di pagi raya. Muka blur aje..,tak tau aku happy ke, sedih ke, Raya la kat belah aku ke, atau En.Suami pun, macam tu la muka aku. Tapi, aku ni memang pelik sikit, time patut tunjuk emosi tak reti nak tunjuk, time tak patut emosi, aku emosi pulak..hahaa...

2 ulasan:

mama_umar_maryam berkata...

heheh,mase salam2 raye ko nangis x?aku susah nangis lah..

isabelle berkata...

i pun super-suka lagu ni.
heeee..bias.
sbb abg nuar la kan?