Jumaat, 5 Ogos 2011

Berjaya beli!



Puas la aku tunggu duit yang aku transfer masuk ke akaun maybank aku, sebab nak buat payment maybank2u beli voucher ni haaa..

Tapi, aku tak missed, aku sempat beli masa 2 jam yang terakhir..hehe...Aku suka diaper cake Shila ni, last time aku pernah beli untuk kawan aku yang dapat baby girl, macam ini la rupa diaper cakenya tu.
Lagi gambar kat sini 

Eh, kalau korang minat nak beli untuk kawan-kawan korang yang baru dapat baby, boleh tengok lagi koleksinya kat sini

5 ulasan:

Lelord berkata...

cantiknya nia...hehehe nak terjah jap link tu

isabelle berkata...

nanti kalo u dpt baby lg, mesti u suka kalo dpt diaper cakes kan?

ana berkata...

canggih2...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

mmg comel mula2 dulu ila ingat kek kiki

Huda berkata...

comel kan..suka sgt :)