Selasa, 23 Ogos 2011

Baju Kurung Madihah

Awal puasa, aku berazam tahun ni tak nak shopping last minute lagi untuk Diha. 
Sekarang ni, dah tinggal berapa hari lagi nak raya, aku tak beli lagi baju kurung dia.
Baju gaun, ade opah dia belikan, tok wan dia kat kampung pun kata ada beli baju untuk dia. 
Aku sempat survey2 baju kurung budak juga,...pergh..comel2..zaman aku budak2 dulu, takde macam ni




Harganya dari RM75-RM115 ya..ikut umur..kalau Diha sure kena beli yang RM115 tu...adoi!

Korang dah siap baju raya?

8 ulasan:

Sue* mamaID berkata...

salam kenal...allahamdullilah...baju raya semua dah settle...

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

aku beli ajer. Alhamdulillah dah settle dah..legaaa

Huda berkata...

baju kurung/melayu husna n lukman siap dah. tinggal nak cari gaun, jeans je utk budak2 ni.

h4ni3 berkata...

baju raya? siap!!
seawal march hari tu dah siap
hehehe.. kemaruk kan? ;))

isabelle berkata...

xde baju-baju raya ni. tahun ni xde yg special

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

tiap2 tahun mcm tue ila tak mo last minute tapi tiap2 tahun mcm tue jugak..grrrrrrrrrrrrr

transformed housewife berkata...

Mahal jugak tu. Baju budak2 ni tahan sethn dua je. Knur beli utk diri sendiri pun dlm harga di bawah RM100. Ada yg spsg RM50 je. UTk anak2 dara Knur, dpt RM40 spsg. Yelah dah ada 2 org kena kali duala kos. huhu

Nia berkata...

Sue: salam kenal dear..:) handbag raya u lawa!

Ellis: ko pn settle dah..effisien kot

Huda: uii,..bgs la Huda ni,..well prepared.

Hanie: mak aih,..bulan march? haha..

Belle: aku pn takde Belle, Diha sorg jerk

Ila: kita bleh buat group ni Ila..hehe

Kak Nur: tu la kak,..mahal bebenor