Jumaat, 22 Julai 2011

Suami boleh pergi spa ke?

Aku ada beli voucher spa kat sini. Konon-konon nak pegi dengan suami la sebab ada couple's room. 
Aku tak terfikir pulak nanti siapa pulak la yang akan meng-spa suami aku tu.
inside4

Makanya, bila aku call untuk 'reservation', aku pun tanya la soalan yang kemudiannya aku rasa soalan bodo..
"Kalau lelaki sape yang akan massage ya?.."
Orang yang kat fon tu (perempuan) dengan serba salah pun jawab.."err..i la,"..
Aku pun dalam hati baru sedar.."alamak,..mana bleh.",.

inside2



Aku teringat masa honeymoon kat Bali dulu, aku dengan suami dapat massage free kat hotel tu. Masa tu aku mana tau, ingat lelaki yang urut suami aku ke ape. Sekali tengok kat situ, perempuan yang urut..adoi..Tapi yang urut suami aku tu bukan perempuan muda la, dah tua macam nenek dah kot..(tapi still, sebenarnya tak boleh arr..)
inside8


credit to: here
Maka, kali ni, aku akan pastikan kes tu tak berulang lagi. Aku nak bawak seorang perempuan untuk spa dengan aku nanti. Kalau suami aku nak spa, nanti aku beli set spa kat body shop tu dan cari tutorial massage kat internet..ha,..bleh dah spa kat rumah..hehe...

Kalau korang minat nak beli voucher spa macam ni, boleh ke Milkadeal

Kalau korang, bagi ke suami korang pegi spa? huhu..







10 ulasan:

NM02 berkata...

kalu pompuan, ai susah skit la nak kasi... ishh.. udah la kita tak nmpk ape dia buat kat somi kita kan..

masa ai ke sabah, kami ada pegi spa. bila kami tya, lelaki yg buat, baru en somi lega.. dia pun geli kot pompuan yg buat... ngeh ngeh ngeh

bArdbOO berkata...

sy x bagi...hehe,,

eT berkata...

hehe..nnti amoi yg urutkan...
baik bg mak...bg mak yg merasa..:p

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

memang sedap org urut kita. so mesti hsbd pun suka kena urut tapi kalau ppuan yg urut.. tak payahla buat datang dosa pulak.. bukannya kes darurat betul tak?

maya amir berkata...

ohhww...bahaya..jangan2 dispakan kat suami die spa..hehehe

isabelle berkata...

i bagi, bcoz i know him well.
lagipun i maybe x reti nak massage/spa kan dia setanding tu.kesian dia penat keje

H.I.M berkata...

saya suka ke Spa..
2 bulan skali...

spa best...di urut2 amoi2 yang bergetah...

hehehehe

jangan malu2 ya kaum adam..

Azah Anwar berkata...

Sy selalu buat rawatan spa di rumah utk hubby sy. Kak Nia kn knl hubby sy tu cmne :p

Mama Danial berkata...

Saya selalu juga pergi spa dengan husband dan ambil couple pakej, so both of us in the same room. Romantik juga sesekali macam itu. Paling best massage di spa kadang-kadang sampai terlena diulit.

beauty spa home berkata...

sy ada jual prodak spa for individual pack,anda boleh wat rawatan lulur,spa kaki di rumah..prodak nie juga di supply ke spa2..http://beautyspahomes.blogspot.com/