Selasa, 5 Julai 2011

Romantic Dinner yang cancel

Aku dah berangan tak sudah nak pegi romantic dinner ni dengan En.Suami Sabtu ni.
source: Haven

Tapi, bila tengok address dia..

Haven Restaurant 
Lot 1A & 1B (Look Out Point)
Pusat Pelancongan Menara Tinjau
Jalan Ampang - HuluLangat
Bukit Langat, Hulu Langat
43100 Selangor Darul Ehsan

Dari Shah Alam nak ke Hulu Langat, confirm aku kena lalu jalan masuk ke KL kan. Malang untuk aku, Sabtu ni sama dengan time perhimpunan Bersih tu. Makanya, memang la aku kena 'cancel' reservation aku tu. Karang tak pasal2 aje...

Mood : Bengang 

6 ulasan:

mama tisya berkata...

jgn msk kl..dr shah alam amik duke pn bole...lps tu kuar kt ampang msk hulu langat...ehehhe

lina berkata...

salam nia - sabar je la lina pun nak ke hulu langat sabtu ni...confirm kena cancel...jalan raya pastinya sesak sesgt2 tambah2 ada perhimpunan..kalau hari sabtu biasa pun mmg selalu sesak.

Ieda Al-Habsyi berkata...

takpe, makan kat meja umah pon kira romantik gak :)

isabelle berkata...

a'ah ye.betul gak tu.
i baru berangan kot2 bday hubby leh book.tapi mana lak nak letak hero-hero i tu?huhu

H.I.M berkata...

mkn kt MAMAK atau HOT n ROLL..
bercandle light...

Sure Romantik Giler Tak Hingat..

Nisa' Azman berkata...

wah2..bestnye if dpt mkn romantic dinner ngan hubby kn? xpela nia, ade rezeki di lain ari la tue..