Selasa, 19 Julai 2011

Nama aku dalam kamus

Aku tak pernah tau pun nama aku ada dalam dictionary..hehe..boleh tahan maksud Nia ni yek..
Maksud yang 1st aje la aku boleh terima, maksud kedua dengan ketiga tu dah merapu meraban ape ntah.

Kalau korang nak try cari maksud nama korang atau apa juga perkataan, boleh try cari kat

Tapi, ini just for fun aje. Dia bukan bagi maksud sebenar pun. Kalau ikut betul, maksud nama aku
'yang bersinar'.

Apa maksud nama korang?

8 ulasan:

maya amir berkata...

alaaa..nia, nama i dari botol jamu..kekekeke... tapi i nak search gak maksud maya tu..heheh

MamaAiman berkata...

menarik juge..suke2 time2 bz melayan keje :)

Huda berkata...

maksud nama huda - cahaya petunjuk :)

mama_umar_maryam berkata...

can i call u sexy ;p hahahahah

h4ni3 berkata...

auwwww... suka maksud no 2 dgn 3 tu!
ekekeke

gee ryder berkata...

hahaha dasyat org yg bernama nia ni :)

nanti i cek jugak

transformed housewife berkata...

dictionary tu utk SLANG je. bukan perkataan2 yg digunakan dlm Bahasa Inggeris standard. Tapi menarik jugak maksud NIA. hehehe

Nisa' Azman berkata...

mksud name i yg sbnar: sbaik2 wanita.. tp bile td try check kat link yg nia bg tue, ntah ape2 la mksud die, huhu~.. nnti nk wat entry gak la, i'll credit u, hehe..