Jumaat, 8 Julai 2011

Ganti Puasa

Korang dah ganti puasa? 
Jangkaannya 1 Ogos ni puasa mula..hehe..
Aku kena panic attack bila suami aku ingatkan semalam
Lepas tu aku teringat, tahun lepas aku puasa penuh sebab aku pregnant
Tau-tau lepas raya aku miscarriage
Tapi aku tak rasa puasa tu menyebabkan aku miscarriage, mungkin pemakanan aku selama ni yang tak sihat, sebab tu badan aku tak cukup kuat dan baby aku tak dapat survive kalau aku puasa..hehe..betul ke?

6 ulasan:

Ieda Al-Habsyi berkata...

aku tinggal 2 hari je lagi hehehe :)

Maya Mayana berkata...

yana tinggal satu hari lg nih...

mama_umar_maryam berkata...

betulll, jgn pk sbb pose ok ;)..
zt lak dah 4 taon x ganti pose,penuh sejak pregnenkan umar thn 2007,2008 preknen lagi tp gugur,thn 2009 pregnankan maryam, 2010 sbb fully breastfeed ;)..taon ni kompom ganti pose,hahahah

isabelle berkata...

i pun bukan apa la..nanti i puasa, i jadi kurus sgt pulak.

*gedegangggg!!!*
kena panah petir terus

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

ila pun penah posa time prgt.. alhamdulilah sihat je anak dah masuk 2 years pun... tp masa tue mak mmg bagi semnagat.. boleh!! dah tak larat sangat baru bukak.. 2 hari kot buka posa sbb nak pitam

Nisa' Azman berkata...

Salam Nia..

huhu..tgh dlm proses ganti puase la nie, hehe.. Owh, ye ke? Takziah ye about the miscarriage.. Nia jg la pemakanan elok2 ye, always tau.. ^_^