Rabu, 8 Jun 2011

Tak suka exam okeh!

Aku rasa satu sikap aku yang paling 'consistent' sejak zaman sekolah sampai sekarang ialah
suka study last minute.
(take note perkataan 'suka' itu ye)

Tak sangka time2 dah kerja ni, ada jugak exam lagi. Nak buat macam mana, 'requirement' untuk ambik 'course' ni maa. Redha aje lah.

Korang study macam mana dulu?

6 ulasan:

yantz-yeem berkata...

gud luck!!!

ana berkata...

ana tak suka study last minute...esok nak exam, mlm ni layan TV hehehehe

gud luck exam!

Dayana Nasir berkata...

study last minute tu la the best. hehe

my.mastura berkata...

buat keje last minit tu lebih feel..hahahahaha

transformed housewife berkata...

ada yg knur belajar awal2 ada jugak yg esok nak periksa, mlm ni baru sibuk baca buku.

white rose berkata...

haha...
sama je mcm sy...
study last minute...

last2 soknye jawab je yg mane ade,
then kuar dri dewan exam paling awal...
hahaha...