Selasa, 28 Jun 2011

Photography Kak Yantz

Aku dah peram entry ni beberapa bulan rupanya. Lupa babe!
Aku menang contest ini di blog Wan awal tahun baru-baru ni. 
Salah satu hadiahnya adalah photography daripada Kak Yantz.
Aku pegi suggest ambil gambar kat Taman Warisan Putrajaya. Hehe,..sangat tak sesuai okeh. Dulu masa aku pergi dengan kawan-kawan masa kat UPM, aku rasa ok sangat dah tempat ni. Tapi, aku lupa, sekarang dah ada anak, taman ni kena banyak berjalan pulak, agak tak praktikal pemilihan aku ni sebenarnya.

Tapi, Kak Yantz berjaya juga ambil gambar-gambar menarik disebalik kesulitan disebabkan lokasi ni tadi..hehe..kagum aku weh!

Madihah ni aje, susah sikit nak bagi kerjasama. Dia asyik berlari sana sini, sempat jugak la dia jatuh masa berlari-lari tu. 

Masa ni, dia tak suka bila ayah dia cium dia, diva sungguh ko ni ye!

Makin berisi Diha ni rupanya. 
Time ni dia tengah ralit kutip daun, baru la senang sikit nak ambil gambar.

Secara keseluruhannya, kami sangat berpuas hati dengan hadiah ni..hehe...cuma kesal dengan pemilihan tempat aku tu.
Thanks Kak Yantz & Family. Owh, tak lupa juga thanks pada Wan sebab anjurkan contest ni!



8 ulasan:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

bestnye menang hadiah photography...

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

syoknya bersesi fotografi..nak jugak merasa amik dari photographer bertauliah :)

yantz-yeem berkata...

hehehe...semput mengejor diha...apa2 pun happy dpt kenal ngan nia n family...sowi lah kalo gmbo x memuaskan nafsu kui3x!!!

Wansteddy Tales berkata...

sweet :D wan ni walaupun kawan seopis, susah benar nk dpt gmbr hasil tangan k.yantz tu hahaha

mama_umar_maryam berkata...

byk lg ke gambarnye nia? hehehe..xpelah,yg penting free photog!

ana berkata...

wah merasa jd model gitu... :)

Nia berkata...

Baby: senyum sampai telinga..hehe

Ellis : pakej kat milkadeal byk jgk utk photog ni Ellis. ok jgk harganya.

Yantz : thanks kak ya! suka sgt!

Wan : ha,..lps ni kena try Wan

Zety: banyak lagi, nanti tak muat entry lak :)

Ana : perasan sekejap kita..hehe

Marina Fazzly berkata...

beso da dihah ni :)
jgn nakal nakal ye dihah..