Selasa, 21 Jun 2011

Kandar Hari Bapa

Hari Bapa baru-baru ni (bukan masa hari bapa pun sebenarnya) En.Suami teringin nak makan nasi kandar. Kami pun pergi la Pelita Nasi Kandar kat area Concorde tu. 

1st time aku makan nasi kandar masa aku kerja kat Port Klang dulu, masa tu aku tak tau nasi kandar ni mamak tu akan campur semua kuah. Masa aku tengok mamak tu buat macam tu, aku terfikir, betul ke idak mamak nih. Rupanya aku yang tak reti..apeda..

En.Suami makan lauk ni..

Ini gambar yang diraikan tengah makan. Nampak sangat puas hati.

Ini nasi kandar aku. Aku tak tau kenapa ayam madu dia kaler cam tu. Aku pun musykil. Bukan biasa merah ke? hehe..

Ini aku...hehe..Mesti mamak tu fikir, hek ele, makan kat sini pun sibuk nak ambik gambar, macam le pegi makan kat Concorde.

Ini mee goreng Diha. Tapi kena rembat dengan orang lain kebanyakkannya. Nak tau kenapa?

Diha tak jaga mee goreng dia. Dia sibuk tengok lampu sana sini. Iee,..mesti orang keliling yang tengok ingat aku dengan ayah dia tak pernah bawak dia keluar..hisykk..

Apa-ape pun, Selamat Hari Bapa untuk En.Suami. 
Terima Kasih kerana menjadi bapa yang terbaik untuk Diha
dan
tak suruh isterinya ni join Kelab Taat Suami...haha...(adoi,sensitif tuhh)

6 ulasan:

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

hubby aku pun suka makan mamak :p eh, maksudnya makan kat kedai mamak :p

Huda berkata...

sedapnye makan nasi kandar :)

transformed housewife berkata...

ayat terakhir tu tak boleh blah punya. hehehe

H.I.M berkata...

PERGH..MKN XAJAK KAN..UMAH DEKAT DAH TU...

BOLEH SAMBUT BAPA SY SKALI...

NNT TRYLA MKN NS BERIANI PELTA...SEDAP IKUT TEKAK SY LA...

mama_umar_maryam berkata...

heheheh..klu soh join kelab tu ,xyahla clbrt hari ayah pasni,hahaha

Nisa' Azman berkata...

I dh penah mkn situ dh, nia..hehe.. byk kli dh pekena roti canai n nasi kandar kdai tue.. ok gak la rase food nye.. XP