Khamis, 30 Jun 2011

Berani tak nak pakai tudung macam ni?

Aku perasan Yuna suka pakai tudung fesyen ni sekarang. Turban style namanya.


Ada kawan aku yang dah try turban style ni jugak, comel.. Tapi, orangnya comel, memang le menjadi. Kalau aku try, tak tau la..hehe..

Aku jumpa tutorial Yuna. OK la, agak senang untuk diikut..hehe..



13 ulasan:

Huda berkata...

huda x reti :) biasa pakai yg sarung tu je :)

mrs.spicy berkata...

huhu..kene ade inner yang cover neck tu lah. memang comel

isabelle berkata...

berani....
tapi masa functions la sesuwei. kang masa dtg lecture pun i mcm tu, besar mata colleagues.
tp krg bkenan la x tutup leher

OneSimpleMother berkata...

gaya tudung yuna tu tidak memenuhi kehendak syarak.. :)

Mama Zharfan berkata...

konpem tak sesuai dgn muka me hehehhe

Syigim berkata...

i sampai skang pun lebih selesa tudung bawal. so confirm la tak ngam pakai turban ni. but i agree, kalau dah comel tu, pakai ape pun comel :)

Lelord berkata...

cantik, tp kalu lela pakai huhuhu x comei arr

mama_umar_maryam berkata...

ermm..mcm style african ladies kan..

maya amir berkata...

tudung gitu kalau org yg comel pakai, akan nmpk comel kan.. i don't dare nak pakai sbb tak comel..hehhee

gee ryder berkata...

rasa nak try gak kekeke...
tapi kena lilit2 ke? lemah tul la...
ada tak yg jual siap serkup terus? senang sket hehe

transformed housewife berkata...

masalahnya mcm bukan tudung tapi fesyen org Afrika tu. huhu.

white rose berkata...

dah lama sy tgk style tdung ni...
ntah la, rasa mcm tak sesuai laa...

Nisa' Azman berkata...

ala, yuna suke pki camtue ke skrg? lg suke die pki shawl yg lilit2 tue, huhu~.. xbrani la pki camnie.. muke tembam..!! ">_<