Khamis, 9 Jun 2011

Baby Boy!

Aku pegi wedding cousin aku last week. Aku terperasan, kebanyakan sepupu aku dah ada baby boy.
Ni wife cousin aku, baru dapat 2nd baby boy
Ni wife cousin aku jugak, 4th baby boy!
Aku cuma ada 1 baby girl & 1 'baby boy'. Iee..'baby' ke tu? Sila geli ok..haha.. 
Takpe, aku releks je. Ada rezeki dari Allah, alhamdulillah, kalau takde, kena redha kan :)

Korang suka baby boy @ girl?



7 ulasan:

my.mastura berkata...

saya x kisah..memana Allah nk bg..

tp yg best nye kalau dpt girl, boleh main drees-up..gi shopping, punyer laaa byk girl2 stuff..ada cekak, sepit rambut, baju x yah citer..siap bunag2 bagai..cantik..boy pulak, paling kiut pon pakaikan kemeja n jeans je..x leh pakai sepit rambut..hahahaha

Sidratul Muntaha berkata...

sabo jelah aku nia weii!!
ahhaa..
ni ala2 baby boy beyonce tu ker?!
ahahahha..
#ari khamis mlm?!
ehehhee...

Faryza berkata...

saya suka girl.sbb dh ada 2 boy yg encem.. lalalala...

tak pe nia.. jg pikir2 sgt.. relax.. kena happy selalu.. usaha, doa dan tawakal..amin..

Farra Dhelina berkata...

dua dua suka! sbb i ada dua2 hehehe :-)

isabelle berkata...

dulu ingat akan suka babygirl.tapi dpt 2 boys, i suka jugak. so x kisah la..janji senang bela

Huda berkata...

2-2 pun suka :)cuma bb gurl bnyk sikit pilihan bzajunye :)

transformed housewife berkata...

knur pun teringin nak baby boy. kena bersabar la Nia. Kalau ada rezeki insyallah.