Rabu, 15 Jun 2011

Aku yang EMO


Maaf sangat sebab aku dah lama tak terjah blog sesiapa. Entry-entry aku kebanyakkannya auto-publish, aku kumpul2 buat time free dan schedule post kan.
Aku tengah emo sekarang, aku tak dapat sesuatu. Aku tahu, kalau aku cerita in-detail mesti ada akan cakap aku kena bersyukur dengan apa rezeki yang ada etc.
Aku memang bersyukur, kalau tak mesti aku dah luahkan rasa 'frust' aku panjang lebar kat sini..aku jamin bleh jadi panjang macam novel..hehe




3 ulasan:

H.I.M berkata...

Beremosi pagi Rabu..
ambiklah half day
g beriadah ke panggung wayang..
atau ke tmpat game
atau tido sahaja di ofis...

pe yg xdpt tu?
xdpt beli ferrari ke?

gle kaya kak munira

Ieda Al-Habsyi berkata...

betul..betull..kalo emo lebih baik jauhkan diri dari berblog kan, :)

Putri Malu @ ima salsuzaima berkata...

xpe la kalau nak luahkan.. kalau luahkan boleh tenangkan kita. peduli kata orang..:)