Selasa, 3 Mei 2011

Pelamin Paling Cun!

Masa aku pergi kenduri Sabtu lepas, aku terkesima bila nampak pelaminnya..
Pada aku, cantik betul pelaminnya..isk, nape la time aku sanding dulu takde pelamin macam nih! Pelamin aku dulu simple jek, siap mendapat kritikan lagi sebab warnanya tak menyerlah.
Tapi, ada sesetengah orang tak buat pelamin pun masa kenduri, sebab ini adat aje pun.

Yang kat kiri tu bukan guni arr..tu handbag aku. Penuh dengan barang-barang Diha.
Ni gambar dengan kawan-kawan ofis. Dengan pengantin, tak bleh tunjuk dulu, kena pengantinnya yang buat entry dulu..hehe..

Masa tengok gambar ni, terasa sangat Diha dah besar..ada ke rezeki ko nak 'beradik' Diha oii? hehe...

Korang suka konsep pelamin macam mana?



13 ulasan:

Sumijelly berkata...

hakhakhak....

kalu ko tak bg tahu..sah aku hengat plastik sampah itam.....hahahaha

Sumijelly.com

Nadiah Sidek berkata...

cantik pelaminnya. saya kahwin dulu takde pelamin pun ;)

Suliana berkata...

cantik.. simple je. time sy kawin dulu pun pelamin biasa2 je yg ada scallop2 mcm tu jek.. hehe

bonda dadif aka akish berkata...

mmg shanteq!

nuraarin-life berkata...

Memang cun ar pelamin ni.. mesti design terbaru tuk 2011 nie

Ieda Al-Habsyi berkata...

cantik betoi pelamin mcm alice in wondelen plak heheheh :)
Jerawat Subur Macam Bepop Lawak Kampus!

marina berkata...

wahhhhhhhhhh.....cantiknye pelamin azzah...

hazman aka species1980 berkata...

skang nie memang dah banyak design pelamin yang cantik2x cumer siap duit jeee... ;-p

mama_umar_maryam berkata...

insyaAllah, xlame tu adek dhia adelah ;)
cantek plamin tu, mcm cermin ajaib

mariaariffbaby.com berkata...

mmg cantik la pelamin dia..
pelamin kita dulu...idea mak..kita ikukan jek :)

h4ni3 berkata...

cantik ahh
macam.. 'mirror.. mirror on the wall'
heheh

Nia berkata...

Sumi: cit...beg sampah itam? jauh dah tu wehh...hahaha!..

Nadiah : takpe dear, pelamin tu tak wajib, kita pun ambik adat org aje kan..hehe..

Suliana: ada scallop pun cantik tu dear..

akish: cun kan!

nuraarin: design baru kan? cantik & sweet.

Ieda: yerr..ala2 fantasi gitu..hehe

marina: syhh..rahsia lagi ni..hehe..

hazman: haa,..duit tu yg paling penting..

Zety: tgh tunggu2 kot ade rezeki Zety..hehe

mariaariffbaby: takpe, pelamin kita nak guna kejap je pun..hehe..

Hanie: haa,..i pun fikir mcm tu jgk.

H.I.M berkata...

planing...planing baik punya ya kak...
anak muda lg...