Isnin, 30 Mei 2011

Nur Dania & Foot Finder

Ini Dania, anak Marina.

 Bila Dania lahir, aku terus teringat macam mana 'havoc'nya aku masa Diha lahir. Aku ingat masa tu, aku la mak yang paling teruk dalam dunia. Tapi, bila aku surf kat internet, normal rupanya kalau kita rasa macam tu. Ramai lagi mak2 kat luar tu yang rasa macam tu jugak.
Azzah ni bila lagi nih? Baby pun dah suka kat dia ni..haha..

Aku belikan Foot Finder ni untuk Dania. Azzah kata budak baru lahir tak 'aware' diaorg ada kaki, bila pakai ni, loceng akan bunyi time diaorg gerakkan kaki. Jadi baby akan sedar, "oohh,.aku ada kaki rupanya!"

Ni dia, brand Lamaze. Tak silap aku untuk tangan pun ada. 

Ada sesiapa minat nak tambah baby lagi? hehe..


7 ulasan:

Kak Aya berkata...

seronok kan kali pertama jadi ibu...walaupun huru hara pada mulanya tapi ianya kenangan yang sungguh manis

OneSimpleMother berkata...

oh minat sangat nak tambah baby tapi belum ada rezeki lagi nampaknya.. hehehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

oomcm tue ke?? baru hari ne tau ekeke

transformed housewife berkata...

tak pernah tahu ada benda alah ni. Hb for u.

isabelle berkata...

berminat nak tmbh baby????????????
uiii..kena tunggu lama sikit la

Huda berkata...

bg free je la kat huda :)

H.I.M berkata...

sungguh kiut bayi itu..
alangkah bgusnya jika aku ada bayi..