Rabu, 18 Mei 2011

Mari la jadi kawan dia...hehe

Aku rasa aku jer yang ketinggalan, baru tau pasal ni..

Mari la 'LIKE' page Kak Limah ni..hehe.

p/s: mood sengal lepas kena sakat dengan Diha.

8 ulasan:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

ada gak FB untuk kak limah ni ek...balik nanti nak tejah la

isabelle berkata...

hahaha...nnt ada yg marah...

kakyong berkata...

owh.. ade FB hantu kak limah yer... hahahaha


n3 terbaru kakyong
layan ost Nikita – Saat Terakhir
Si peramah 1 April–15 May 2011 @ kakyong.com
Promo Asmara 2 episod 11 – tak gempak langsung

Ieda Al-Habsyi berkata...

banyak bebeno page kak limah skang tapi takpe, aku tetap laike banyak kali, ehehhehehe :)

mama_umar_maryam berkata...

hehehehe..aah nia..ko lmbt,hahaha

H.I.M berkata...

kat ofis saya pn ada Kak Limah dalam messagepopUp...

white rose berkata...

uih...
dah lama dah sy add fb kak limah nih...

hahahaha...

nape diha kak? dia sakat akak ek?

my.mastura berkata...

tgk 'profile picture' dia pon dh takut..x mo aaa

hahahahaha