Jumaat, 6 Mei 2011

Handbag untuk Mak

Aku mencari handbag baru. Tapi aku nak yang boleh muat untuk letak pampers dan baju spare Diha. Tapi, aku tak nak rupanya macam diaper bag pulak (banyak songeh..hehe..). 
Lepas tu tak nak yang mahal sangat macam COACH ni haa..



Ada suggestion tak kat mana nak cari handbag macam tu?




6 ulasan:

[-suziey-] berkata...

kiranya nk tote bag la yek..bonia/CR cun..n affordable

Maya Mayana berkata...

ada cari yg preloved items itupun kalau tk kisah lorr...cuba tgok kat mudah.my :-)

transformed housewife berkata...

cuba tengok kat Gin & Jacquie. Kira tak mahal sgt kat situ.

gee ryder berkata...

aritu tgk kat robinson cantik2, ala2 coach tu...murah jer

H.I.M berkata...

belilah TODS...
sangat mampu milik...

lebar, luas, tahan lasak, kemas,
itulah TODS

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

wah cantik beg tu,