Jumaat, 20 Mei 2011

Hadiah Room Makeover!

Aku bukak aje akaun nuffnang semalam..hehe..(mengharapkan ada buffered earning) Aku ternampak ini

Fancy A Room Makeover worth up to RM5,000? Make it Happen with Nippon Paint!


Uii,..memang le aku nak sangat, sebab kami memang dah pokai lepas pindah rumah ni, tak de budget dah nak mengecat ni.

Korang minat tak?
Boleh baca kat sini

50 blog entry akan dapat si comel ni haa


Tapi 3 Top Entry akan dapat
Grand Prize: Room makeover worth RM 5000
Second Prize: Paint job worth RM 3000
Third Prize: Paint job worth RM 2000
(tu nilai hadiahnya)

Apa lagi korang? Tarikh tutup 14th June!
Cepat tengok kat blog nuffnang okay!


4 ulasan:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

wow wee menariknya, now nippon pun ada wat contest untuk raya tu kan

H.I.M berkata...

wah..penjimatan mengecat umah

ana berkata...

fuyoo...5k tu, memang best la.

h4ni3 berkata...

kalo dapat tu, best kan