Rabu, 25 Mei 2011

Favourite aku!

Waffle ni memang favourite aku. Kat Giant Section 13 ada banyak variant untuk waffle.
Ada blueberry, strawberry, chocolate, kaya, butter, peanut butter.
Favourite aku strawberry dengan chocolate.
Kalau boleh beli pembakar waffle ni letak kat rumah kan best?



7 ulasan:

H.I.M berkata...

belilah cepat kak tmpat pembakaran waffle tu...

boleh la bawak ke ofis...

xpayah lg ssh kipas mati ke seksyen 13 carik waffle...

saya pun dpt mkn waffle setiap ari secara PERCUMA

Ieda Al-Habsyi berkata...

wehhhh ieda pon suka betoiiii ngan waffle, yummieee kan! ieda suka peanutbutter + choclate, lagi satu kalo waffle tuna ieda suka makan kat tambun je, spicy giler sedap! :)

Fana Flora berkata...

mahal x rasanya pembakar waffle tu?

hee, saya pun suka rasa coklat juga.

waffle lebih sedap kalau waffle tu rangup,lepas tu coklat dia cair. OMG.. sedap gila..

Scya Lollita berkata...

CIK SCYA adaaaaa ! nak ? best taww buat hehehe

transformed housewife berkata...

rasanya ada jual mesin nak buat waffle tu. tak pasti berapa harga. HB utk Nia

isabelle berkata...

harus tghri ni i gi beli waffle

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

mmg suka!!!!!!!!