Selasa, 24 Mei 2011

Diaper Cake untuk Are

Ini Diaper Cake aku beli untuk Are. Aku rasa diaper cake sangat comel dan menarik untuk jadi hadiah baby.

Basicly, diaper cake ni macam hamper jugak, cuma penyampaiannya aje lain sikit.

Diaper cake ni aku order dari http://shilashower-diapercakes.blogspot.com/.

Aku terfikir pulak, kalau buat cake macam ni untuk mak-mak pun ok kan. Boleh letak handbag, kasut,....Masalahnya, nak guna apa ganti diaper tu? hehe..

5 ulasan:

ummi Tia Zahraa berkata...

babe,
comelnyerrrr diaper cake nih! seriyess mmg sesuai kasik pada mak2 baru bersalin kan. Mahal tak?? :P

isabelle berkata...

guna pad la ganti diapers.hahaha

Nisa' Azman berkata...

Nia dear~...
I dh receive the gift.. Thanx tau!!! ^_^

http://greennnpanda.blogspot.com/2011/05/surprise-visit-from-nia-baby.html

my.mastura berkata...

erk...bukan kek ker?? alamak..frust pulak

Adzrah berkata...

Nia, terima kasih sgt atas hadiah hamper yg tersangat menarik itu. Nenek baby pun suka!