Khamis, 19 Mei 2011

Aku Hidup Dalam Blues


Sangat tak faham, mood aku pelik sikit minggu ni.
Sikit-sikit nak tangkap sayu..
En.Suami kata, mungkin aku 'frust' sebab orang sekeliling aku semuanya dah pregnant 2nd dengan 3rd round. Aku aje yang belum.
Sebelum dia sempat bagi aku motivasi tentang
Kita patut bersyukur sekurang-kurangnya kita dah ada Diha.
Aku cepat2 kata tak, bukan tuuu....bukan pasal pregnant.
Lepas tu dengan muka seposen, aku terus cakap
"nak balik umah mak laaa, dah seminggu tak rasa mak masak...:
(sebab baru seminggu pindah rumah)
En.Suami dengan muka tensen,.."hek ele,..baru seminggu..."
hehe,..ape? tak bleh ke?


6 ulasan:

Ieda Al-Habsyi berkata...

hehehhe sabo jele, ieda pulak hari2 pegi umah mak tapi mak tak masak hehehe! :)

isabelle berkata...

hehehe.itu punya psl ka?
baru ingat nak tlg bagi nasihat.
kalo yg tu, xyah nasihat ler..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

ke peot haha

ct N honey berkata...

masakan emak adalah yang terbaik,pergi mana2 pun mesti teringat jugak.

7 novel bakal diadaptasikan kepada telefilem

transformed housewife berkata...

mmg masakan mak tak boleh lawan kan. Alhamdulillah Knur sempat belajar masak dgn arwah mak Knur. Skrg kalau teringin, kena masak sendiri.

H.I.M berkata...

sayu sebab...

rindukan bonda di taman sebelah...

hahahaha...