Selasa, 3 Mei 2011

Aiskrim Cupcake

Aku baru 'discover' sesuatu baru-baru ni..
Aiskrim Cupcake!!
Aku tak beli masa tu, aku ambil gambar je..
Sekarang, aku rasa rugi pulak tak beli, sebab aku tertanya-tanya rasanya macam mana...huhu...

Ada tak makanan yang korang menyesal tak pernah try?

11 ulasan:

Faisyah berkata...

icecream cupcake? katne ni?
so far saya takde nyesal tak try mknn pape. sebab kalau nak saya makan je.. rezeki jgn ditolak.. hehehehe

Sumijelly berkata...

sapa kata ko rugi....tak rugi punnnnnnn

sbb duit ko takkuar..hakhakhak.........


Sumijelly.com

[-suziey-] berkata...

huhu ruginya xtry...kita pn pnh rasa camtu..sometimes bila kt tgk bende pelik camtu rs mcm mls nk try..but then enyesal..hahha

Maya Mayana berkata...

betulkan ayat nia lagi sedap rugi pulak tak beli sebab tertanya-tanya rasanya...sedap tk ayat yana gubah ni?

my.mastura berkata...

cupcake!!!

ais krim!!!

2-2 saya suka...harus beli ni..

mana jumpa tu?

isabelle berkata...

rasa mcm ada... tapi x ingat mknn apa. mknn free kot.ngeee :P

atie @ ejay berkata...

nampak sedap je tu:)rugi rugi hehe

transformed housewife berkata...

Knur tak berapa nak mkn pun cupcake yg banyak aising sbb manis sgt. aiskrim cupcake pun rasanya mungkin tak berapa minat.

hazman aka species1980 berkata...

hurmmm... menarik gak idea aiskrim nie..... cuma kalau manis sangat lebih disukai oleh kanak2 je la kot....

Nia berkata...

Faisyah: kat restoran cili merah, seksyen 9 shah alam :)

Sumijelly: haha..dari segi duit aku tak rugi le..

suziey: hehe,..btul tu, sbb rasa pelik, tu yg malas nak beli tu..huhu

Maya: eh,..ye la..ayat saya silap..dah betulkan..tapi ayat Maya lagi sedap nii..hehe

my.mastura: kat restoran cili merah, seksyen 9 shah alam :)

isabelle: mkn free tu no.1 rugi kalau tak mkn..hehe

atie: takut nk beli sbb tak tau rasa..hehe

Kak Nur: Uii,..bagus la kak, baik utk kesihatan kalau tak mkn benda2 manis ni..:)

A.I.N berkata...

last year mmber ain blanje mkn sushi, tp ain xmkn sbb takut. lastly nyesal lak xmkn...hu3...