Rabu, 11 Mei 2011

Ada Apa Dengan Glee?

Aku tak tau ramai tak ibuk-ibuk yang satu 'batch' dengan aku minat tengok GLEE. 
Cerita ni macam target untuk anak-anak remaja. 
Tapi, aku kan berjiwa remaja,..(walaupun sebenarnya dah tua..)..hehe..
Secara ringkasnya, cerita ni konsep ala-ala 'High School Musical', cuma lebih menarik dan kelakar. Glee ni macam kelab koir kat sekolah kita dulu, tapi lebih 'cool' dan moden. Kalau dalam cerita ni, siapa yang join Glee Club ni, macam 'loser' laa. Tapi. diaorg try nak ubah persepsi tu.

glee-season-2-ep-1

Korang suka tengok cerita apa kat TV?

4 ulasan:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...

tak pernah tengok plak citer ni

H.I.M berkata...

cter ni?
glee...untuk orang yang geli-geli jek...memang geli la tgk...

hahahaha..hihihihihi

sy suka tgk Gossip Girl...ohh Chuck Bass..sgt best wataknya..gaya cakapnya..skit umphhh...hehehehe

skrg sy follow Gossip Girl, How I Met Ur Mom, Chuck, Royal Pain..

Three Musketeers berkata...

Glee, Bones, Criminal Minds, CSI...:)

transformed housewife berkata...

Knur pun minat Glee sbb diaorg boleh tukar lagu2 jd lg best. hehe