Isnin, 4 April 2011

www.belognia.com

Mood : Sengih sampai ke telinga
Sebab: Dapat hadiah domain dari Kak Ros
Terima kasih banyak ya Kak!

"www.belognia.com"

Kalau berminat, boleh baca entry aku tu kat sini

Tapi, aku ada sedikit panik bila tengok Blog Roll/ Blog List tu kosong. 
Hilang selama-lamanya dan kena buat semula kah? 
Siapa tau, tolong la bagitau kat aku yang 'blur' nih.

Latest Update : Menurut 'consultant' aku, Pn. Ellis, aku kena buat balik blog list aku.
Makanya, aku menyeru (perghh!), kawan-kawan yang ada link blog aku kat blog korang sebelum ni, untuk meninggalkan komen kat bawah ni dengan URL korang. Aku akan add kan korang kat blog list baru ni okeh.
Tapi, korang tak pyh tukar URL unlistedone.blogspot.com aku yg korang dah 'link' kan tu, sbb dia memang akan re-direct ke URL yang baru ni.
Untuk yang nak tukar link dengan aku pun, boleh tinggalkan komen.
Maaf banyak-banyak sebab dah susahkan korang.

Thanks!

45 ulasan:

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

jangan lupa add aku balik kat bloglist..hehehe

tapi kalo list blog yg ko follow, boleh terus add ajer..

yang add kat bloglist tanpa follow lah susah sket..

Nadiah Sidek berkata...

tahniah! :)

CikLilyPutih berkata...

ermm rasanya nia, automaticlah tak yah diorg nak add link sebab once click je then terus pi ke domain baru.

isabelle berkata...

woh..bestnya ada domain sendiri. i tinginnnnn sgt.
anyway, jgn lupa selit balik my link...
http://thesnowwybear.blogspot.com/

mariaariffbaby.com berkata...

kita nya

http://mariaariffbaby.com

transformed housewife berkata...

jgn lupa my uRL nuradyanirosly.blogspot.com

Tahniah dpt hadiah domain sendiri! (klik ur HB mcm biasa)

cikpuanhady berkata...

ha'ah..kalau tukar ke domain, memang bloglist hilang..macam saya haritu jugak..kena buat balik ler..

jom tukar-tukar link..me letak urs under femmes kat main blog..

Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

BabyIntan berkata...

Welcome to the club 'dotcom'! Tahniah!

Hee hee, jgn lupa link kita okey...

http://www.babyintan.com

Happy ber'dotcom' :)

OneSimpleMother berkata...

salam nia.. kalau sudi silalah adaa saya..

http://shamleen.blogspot.com/

Nur berkata...

jgn lupa blog akak ok!
http://piecesofmylife-nur.blogspot.com

Wansteddy Tales berkata...

domain sendiri macam makan nasi ambang. sendiri punya talam, sendiri punya lauk pauk. sendiri boleh makan sekenyang2nya. tingin gak nk beralih ke domain sendri. tp xde mood nk surf2 baca ---> walaupn pernah serik blog kena hack! ahhahah...

sudi2kanlah add link wan yeh ^^

http://wansteddy.blogspot.com/

.m.u.n.i.r.a. berkata...

Nia...
me munira.inter.net.my

Thanks dear!

my.mastura berkata...

segan nk tinggalkan link ni..heheheh

http://mymastura.blogspot.com/

MamaAiman berkata...

congrats Nia!betul2 murah rezki ni :) ni link saya aimanhakimdiary.blogspot.com

sarah berkata...

tahniah nia...
jgn lupa add blog kita ek..
http//:dsarah.fotopages.com

ana berkata...

wah dh ada domain sendiri la...tahniah.
jgn lupa add ana kat list nia,
http://arena-hana.blogspot.com

bardboo berkata...

hai..blog baby%me ada dlm bloglist sy..jom tukar2 link ye..

http://www.bardboo.com


Jom Lawat: Blog Bardboo
Hadiah Menarik Untuk Yang Tersayang

maszmadi berkata...

wah dah ada domain sendiri yerk...

TAHNIAH!!

Ladysirna berkata...

Nia, seramnya boleh hilang pulak yek..anyway, kita malu-malu kucing nak suruh nia add blog kita dalam bloglist nia, hehe...

http://sambalkicap-sirna.blogspot.com

=sz= berkata...

yuuuu,
ada tak url ai ni?

http://syimirmikail.blogspot.com

(pttlah dah lama tak nmpk komen yuu kat umah ai)

martin blackforest berkata...

gegar..gegar.....salam kenal..:)

Lelord berkata...

wahhhh tahniah

http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com

Sal Saari berkata...

kembali menggegar..tinggalkan jejak

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

masukkan saya juga ye

Hani berkata...

salam,

ni link blog saya...

http://ituiniada.blogspot.com - dapatkan habbatus sauda untuk merangsang pengeluaran susu ibu... :)

http://hani-arts-crafts.blogspot.com

TQ...

Faisyah berkata...

ni jejak saya
http://faisyastory.blogspot.com/

belognia.com = nice

tifa berkata...

TTifa pun http://natifar7884.blogspot.com

mrsboan berkata...

hi Nia...mrsboan a.k.a Hawa sini....nampak sgt lama tak berblog kan?....baru menjengah!!

http://mrsboan.blogspot.com

mrsdjones berkata...

From mrsdjones@Siti:

http://mrsdjones.wordpress.com/

deqlis berkata...

haha...Pn Ellis dtg mengintai hihi..

Nia siap sms deqlis..cuak tui bloglist dia hilang...sama cuak laa bila bloglist aku pun hilang (utk blog biz) blog personal lum di Dot COM kan lagik heheh..

ok Nia..nanti aku masuk url baru ko dlm bloglist aku kat sini

http://deqlis-bloglist.blogspot.com

hehe (nie blog khas utk simpan link kawan2 ja....aku pun sedang kemaskini lagi,..byk lagi list tak masuk....sudi jenguk tau..)

Wan Anie berkata...

Jangan lupa saya..

http://tintacomellote.blogspot.com

walaupun diam tapi selalu jugak menyinggah :)

mama maman berkata...

salam kenal Nia... mama yana pun nak tinggalkan link mama yana ye....

http://mamayana10.blogspot.com

eB ezrin berkata...

add kami juger yer :)
http://mamaaerish.blogspot.com/

ibu_Arifa berkata...

saya tinggal kan link blog saya jgk ya, kalau sudi add lah..

http://ibudalila.blogspot.com

Rahmah Ram Ram berkata...

Add saya juga ye...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/

syawalsimpsons berkata...

dlm bloglist sue ada blog ni...add jugak ye...


http://syawalsimpsons.blogspot.com

Faryza berkata...

hai nia ,,
ni link faryza : http://faryza27.blogspot.com/

mrs.spicy berkata...

http://heavilyspiced.blogspot.com/

wah..dah .com

ummuabdullahsyaakir berkata...

Nia,jangan lupa add saya dalam blog list Nia yea.

http://ummuabdullahsyaakir.blogspot.com

ibu MZW @ farah idayu berkata...

salam kenalan...jom tukar2 link ;) suka bc ur blog..nice!

http://m-z-w.blogspot.com

tata~

ibuhebat berkata...

salam,

jom exchange link! :)

http://hebatkan.blogspot.com

shaidahmazlan berkata...

jgn lp add saya ya...
http://shaidahmazlan.blogspot.com.

banyak info menarik...

Mama Hanim berkata...

dh ber dot com tu.. best..

http://cintapertamakami.blogspot.com.

adianiez AIDA berkata...

da pindah ke .com ekk... best !

nota kaki : klik & ziarah ~ AIDA'S HOME SWEET HOME ~

kayyana berkata...

saya juga... kayyana85.blogspot.com