Isnin, 25 April 2011

Tocang Diha

Rambut Diha (dia pronounce nama dia E-ah) dah panjang. Sekarang ni dia suka betul bertocang dua macam ni.
Ayahnya memang tak bagi potong rambut belakang, dia kata biar nampak macam girl sikit.
Aku teringat masa aku kecik-kecik dulu, rambut aku sentiasa pendek, takde tocang2 ni semua.
E-ah nampak seronok kalau bertocang ni, mungkin dia rasa comel kalau bertocang..hehe. Aku je yang tak larat nak ikat rambut dia setiap kali. Sebab tu aku suka je nak potong pendek rambut dia.

Korang prefer anak perempuan rambut panjang atau pendek?



11 ulasan:

isabelle berkata...

kalo i ada babygirl...agaknya dia jadi dora 'the explorer' la kot.hahaha.
hmmm..x terbayang lg.kang dok imagine2 ni, gatai pulak nak preggy lagi :P

bArdbOO berkata...

dulu masa kecik mmg x mrase nak rambut pnjg, mak dh potong..hehe.

Jom Lawat: Blog Bardboo DAN Sweet Child
Hadiah Menarik Untuk Yang Tersayang

Faisyah berkata...

saya prefer Q rambut panjang. comel je rasa.. tp rambut Q panjang diluar, pendek didalam... so nmpk sedikit pelik

Farra Dhelina berkata...

suka pjg kot...leh dipelbagai kan :)

Eyriqazz berkata...

comelnya bertocang..nak buat jugala untuk alisya bila rambut dah panjang skit

Shocking|Kandungan Gula dalam Susu Tepung Untuk Membesar Anak-Anak

BabyIntan berkata...

Suka anak gegirl berambut panjangggggg!

Tapi kan rambut arissa tak panjang-panjang...cam mano tu :D

Latest two entries:
Safi Rania Gold
Art Time With Arissa The Painter!

mama_umar_maryam berkata...

panjangggg..sebab setahun nk tgu rmabut maryam ;(

h4ni3 berkata...

suka panjang.. tapi khayra kuat sangat berpeluh.. so potong pendek saja sinang.. hehe

fieyza.rz berkata...

comel diha ikat tocang..
ehhh, ko jangan la potong rambut dia.. betul gak cakap si zam tu..nampak girl sikit.. hehe

fieyza.rz berkata...

ok apa diha ikat rambut..kalo panjang lg sikit, ko blh buat tocang utk dia.. cute wehhhh

transformed housewife berkata...

Knur suka anak2 rambut pendek masa diaorg baby sbb senang nak jaga. Bila besar sikir umur 3,4 thn baru bg pjg sikit. Tu pun kdg2 Opah diaorg yg sibuk2 nak potongkan sbb rimas tengok pjg sgt. (HB mcm biasa)