Rabu, 6 April 2011

Siapa suka Cupcakes?

Aku redeem voucher Milkadeal Irenebakelove yang aku beli baru-baru ni.
Best jugak offernya, 12 cupcakes, 7 cheesetart dan 10 creampuff, semuanya RM25 sahaja!
(Harga asal dalam RM56 kalau tak silap)
Creampuff memang aku sangat suka. Bila makan kena terus masuk dalam mulut semua (nampak gelojoh je), sebab krim kat dalam tu akan terus keluar.
Ni kotak untuk cupcakes! Aku pilih 2 varian, vanilla dengan blueberry dan topping 'pink' dan 'biru'.
Nampak sangat tempting kan? Sesuai untuk majlis birthday kanak-kanak. 
Tapi aku bagi kat Diha, dia tak nak makan, sebab dia rasa tertipu. Diha ingatkan ini ais-krim, sekali bukan..hehe.

Apa perisa cupcake yang korang suka?

11 ulasan:

Kancilbiru berkata...

cream puff dia memang sedap betol...

Suliana berkata...

suka!!!! xkisah perisa apa, janji sedap.. cantik dan manis.. hehe

Mayana berkata...

emm berbaloi tu nia...:)

Farra Dhelina berkata...

suka sbb cantik..hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

Haiiiiiii saya dah buat entry hadiah..mekasih ye..datangle jenguk

http://kokoadik.blogspot.com/2011/04/nak-update-hadiahla-pulak.html

my.mastura berkata...

kapkek!!!!

saya ni mmg giler kapkek..tp penah gak try2 kt org yg baru2 buat, sungguh kecewa..nmpk kiut je, tp rasa..alahai...

kalau nia tgk kt blog saya, ada list blogger kapkek..ada 1 ni mmg sy nye feveret..tp sejak dia pindah ke Bangi, susah nk order kt dia (sblm ni dia dok Puchong)

paal feveret perisa, saya suka stoberi, bluberi..segala yg beri2 lah..hehhee

(ni dh mula la ni terliur terbayangkan kapkek)

[-suziey-] berkata...

me me smbil angkt tgn tinggi2..huhu tp xleh nk redeem la vochure ni..nk purchase kena guna credit card..kita xpakai credit card..camno..huhu..sgt suka cistat dan cuppiesssss

Huda berkata...

beli kat ne ni? murahla and nampak sedap..huda suka cheese tart tu..husna pun suka :)

transformed housewife berkata...

terliur tengok. HB :D

Nia berkata...

Kancilbiru: uii,..memang. serius sedap!

Suliana: i plg suka yg cupcake fondant..yum

Mayana: betul tu,..berbaloi-baloi ni

Farra: memang cantik, tapi rasa dia, i kurang minat skit, i lagi obses dgn cream puff dan cheese tart dia.

Baby : thanks for the entry dear! *senyum sampai telinga*

mymastura: wahh,..serius memang minat cupcake cik mas kita ni..hehe

suziey: boleh guna online banking Suziey..maybank2u ke?

Huda: haa,..Huda klik kat link kat atas tu..hehe

Kak Nur: Bila makan lagi terliur kak..hehe

apisv2 berkata...

salam...
melawat rakan2 segmen;)
dtg dr blog ben ashaari..

www.apisv2.com