Khamis, 28 April 2011

Siapa nak kahwin dengan anak raja?

Esok, gadis biasa ini akan jadi seorang puteri.
Kate Middleton Stole My Royal Wedding Dream
Mana-mana artikel yang aku baca, semua kata Kate Middleton sangat bertuah, sebab dia dapat jadi Princess bila berkahwin dengan Prince William . Itu impian semua gadis. 
This is a picture of Kate Middleton and Prince William on their graduation day from St Andrew's University.
Tapi, aku tak pernah pulak berangan nak kahwin dengan anak raja pun. Aku ingat masa kecik dulu aku pernah berangan nak jadi Ratu Cantik je (mende ntah!). 
Will-and-Kate by her wedding planner
Antara cerita yang aku dengar, Kate Middleton dah lama berangan-angan nak jadi Princess dan kahwin dengan Prince William. Aku terus termotivasi bila dengar cerita ni! Bukan motivasi untuk jadi Princess jgk, tapi nak capai angan-angan aku sendiri.

 Semalam masa tengok iklan Royal Wedding ni kat TV, tiba-tiba En.Suami aku cakap 'Wilcha!!'

Apa kaitan? Korang tau?hehe..




4 ulasan:

isabelle berkata...

erkkk...
oo..mksdnya mlm esok nak tgk maharaja lawak, jgn gatal2 nak tgk royal wedding ye? hehehe

h4ni3 berkata...

saya dah dapat kawin dgn anak raja

hahahhhaha

tapi raja yg tak seglamer william lah.. so tak merasa la jadi princess.. ahakss

mama_umar_maryam berkata...

aku dulu mase umo 15 tahun, sebaye dgn william,hehehe,minat gile dgn mamat tuh, skg dah umo 28,alamak..mcm kureng encem plak,heheh

☻UsaGi NaNa☻ berkata...

ape kaitan???huhhhu...

tp sy pon angan2 nk kwen dgn ank raja..tp x canteq..xpe la..huhhu!