Rabu, 13 April 2011

Sejauh Mana Korang Percaya?


Nak buat survey tak berbayor.
Cousin aku cerita kisahnya pada aku. Maka aku terlintas nak tau dari korang semua

Sejauh mana korang percaya pada pasangan korang?
Berapa % dan kenapa?

10 ulasan:

Nurull 101 berkata...

90% atau 95% tahla.. tp yg pastinya.. ade sikit simpan curiga utk berwaspada...ish.. jhtnya ehehe...

ita cutevirus berkata...

nia,
cam ita takde la percaya 100% ngan suami... dan takde la sampai asyek nak curiga ngan suami...
ita percaya cume 90%.. dan simpan 10% tu untuk rasa curiga...
kene gak rasa curiga sket²... lelaki ni kan banyak akalnyer...

Maya Mayana berkata...

emm 60%..tk boleh terlalu syg nanti kecewa...tk boleh pulak terlalu curiga pn tk guna...

lizz berkata...

99% percaya selebihnyer tu tak percaya...tak tau kenapa...

isabelle berkata...

95%
haaa..mcm tinggi sgt kan? thats bcoz i know him well

mama_umar_maryam berkata...

eh susahnye soklan,huk3..
dlm 95%,heheh,lagi 5% kene tanye itu dan ini ;)

ade tag award utk nia kt blog zt

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

orang ckp jgn percaya orang 100% sebab kalo dikhianati tak la perit sangat. 99.99 peratus kot :p

Kancilbiru berkata...

entahla..tak tau nak cakap..hahaha. takut kang kadang2 terlebih percaya sangat, boleh hilang kepercayaan pulak..huhuhu..

nia, awak tengah plan nak pregnant eh..jom makan maharani..niza pun baru tahu daripada kawan ofismate rupanya dia buat maharani tu untuk dapatkan anak..memang jadi, dengan izin Allah.

niza try untuk tetapkan period dan kesuburan...insya Allah harap2 jadi macam dia gak...ekekee

Kancilbiru berkata...

ya betul tu nia...yg warna hitam tu kecil dalam bola putih tu..:)

Tanpa Nama berkata...

sudah sampai tahap tak kisah huhu