Jumaat, 8 April 2011

Petua Tambah Lemak

Siapa kat sini kurang lemak? Angkat tangan!..
(yang pastinya aku tak termasuk dalam golongan kurang lemak)

Petua tambah lemak
1 Coney Dog A&W
1 Curly Fries
1 Nachos dengan cheese lebih
1 Waffle dengan ais krim
Makan semuanya sampai habis

Ulangi setiap hujung minggu sampai kena tegur dengan suami
"sudah-sudah la mengumpul lemak tu,..."..
Eh,..tak,..ini bukan cerita pasal aku. Saja je kongsi petua..hehe..

Apa fast food favourite korang?


9 ulasan:

my.mastura berkata...

saya suka fast food tp x der in particular la..ikut tekak ni teringin nk mkn apa...hehehhe

yatie chomeyl berkata...

tips yg sgguh berguna utk sy. tp sygnya duk jepun xleh nk mkn fast food suka2 hati sbb x halal.

fast food jepun pulak kebanyakan nya bersup, jd kurang kalori. sbb tu org jepun semua kurus2 hehe

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

aku suka kfc kot.lama dah tak makan sebab dah jemu :P oh, patut badan aku banyak lemak..huahahahahaa

mama_umar_maryam berkata...

nia, malam td kol 10 kitorg belasah nasik lomak power ;(

sarah berkata...

hmm...bab byk blemak ni yg best...hehehe
kita sukaaaa double chesse burger..huhu

Farra Dhelina berkata...

rasanya semua fra suka..sbb masing2 ada menu yg sedap.. :)

Kopilimau berkata...

Akak..nk wafer!

transformed housewife berkata...

dah lama giler tak mkn kat A&W. selalu mkn kat KFC je.

isabelle berkata...

asal nmpk gmbr mknn je, tingin nak mkn.bahaya ni