Sabtu, 23 April 2011

Income Tax Lagi!

Hari Isnin aku buat.
Confirm! Insha'Allah.. Hehe..
Adakah aku akan mengulangi sejarah aku buat income tax masa last day macam tahun-tahun sebelum ni?
Sama-sama kita saksikan!

3 ulasan:

h4ni3 berkata...

hahaa
semalam pun ingat nak buat
hmmm.. hampeh tak usik pun!

transformed housewife berkata...

knur tak tahu nak buat ke tak sbb thn lps mula kerja balik bln Jun. Kiranya belum cukup sthn kerja balik. lps tu kerja pun part time je.

Farra Dhelina berkata...

hehe mudah-mudahann tak mcm thn lepas yer