Selasa, 19 April 2011

Herba Maharani - Siapa pernah try?

Aku 1st time dengar tentang Herba Maharani ni dari blog Kak Ros.
Kak Ros jadi dealer untuk Herba Maharani ni.

herba maharani te zhi bai feng wan 011 Herba Maharani | Kenali Pil Herba Dalam Bekas Cantik

herba maharani te zhi bai feng wan 07 Herba Maharani | Kenali Pil Herba Dalam Bekas Cantik

Dalam last week, Niza pun ada beritahu, katanya pil ni memang bagus, boleh seragamkan period kita. Kalau dah 2 orang kata bagus ni, aku pun memang teruja la nak try.

Khasiat Herba Maharani ni (yang aku copy + paste dgn jayanya dari blog Kak Ros) adalah : 

1. Menyelesaikan masalah senggugut, keputihan & kekuningan
2. Menyelesaikan masalah haid tidak teratur
3. Menyelesaikan masalah keputihan dan kekuningan (fungsi anti bakteria di sekitar faraj )
4. Merangsang hormone estrogen, progesterone & androgen ( hormone seks ) – membahagiakan hubungan suami isteri
5. Melambatkan proses monopouse
6. Menguatkan otot-otot rahim & peranakan
7. Melancarkan peredaran darah seterusnya menghilangkan kelesuan
8. Melegakan sakit pinggang, sendi & lutut
9. Melegakan migrain & angin dalam badan
10. Menguatkan hati & buah pinggang
11. Melegakan asma
12. Baik untuk pesakit diabetes ( kencing manis )
13. Menyelesaikan masalah buasir kecil
14. Menaikkan seri muka dengan mencantik, menegang & melicinkan kulit
15. Menambah darah selepas bersalin

Yang paling penting, pil ni disahkan Halal
herba maharani halal 02 resize Herba Maharani | Te Zhi Bai Feng Wan Halal?
Nak order? Boleh ke sini

Macam mana? Korang berminat tak?
Ataupun, siapa yg pernah try, kongsi-kongsi la..

16 ulasan:

AdD berkata...

sy pun jual... tp maharani mmg best lah weh... sapa ada period x consisten kena mkn maharani...

Adyshariz berkata...

penah makan satu kotak je ... tak tau la apa kesannys

Maya Mayana berkata...

pernah dengar tk pernah try...ni utk pregnant pn boleh kan?

kakyong berkata...

kakyong tak pernah try


n3 terbaru kakyong.com
Dirgahayu Tuanku Sultan Azlan Shah
Aksi Fikri dan kawan-kawan di padang

NM02 berkata...

ooo... ini kot yang mak saya makan sebab nampak bekas merah mcm tempat letak cincin tu..

eh, banyak khasiat dia ye. ok, nnt kalu berkenan, ai order ngan yu lah

Huda berkata...

tak penah lg try tp penah singgah2 mana2 blog n baca ttg ini.. :)

mama tisya berkata...

pernh dgr tp tk pernh try cz pyh skit nk mkn pil2 ni..tp tgk pil nye kecik2 je..hehehe..kt farmasi tkde jual ke..online je ke??

~ Mama Adam Zikry ~ berkata...

salam nia.. alycia mmg pengamal herba ni.. dah sebulan alycia mkn.. dn kesan yg alycia nmpak, keputihan dh xde.. badan rasa lebih cergas dan bertenaga.. kurang rasa letih, mengantuk.. herba ni mmg bagus utk wanita, especially yg ada masalah senggugut, keputihan.. dan untuk wanita yang tak dapat anak pun, cubalah herba ni sbb herba ni utk kesuburan. alycia mmg jual herba ni..

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

mak sy pernah beli herba ni..tapi masa tu takde tanda halal pon..3 years back..n dalam senarai bahan2 dia..dia tulih contain tulang..tak state plak tulang ape..so den mmg tak berani nak amek..ehehehehe..

tu dah ade sijil halal..mmg halal la kot..kotak ubat dia cantik..leh wat bekas barang kemas..:D

h4ni3 berkata...

tak penah try la
so takleh bagi opinion.. hehe

Kancilbiru berkata...

most of my customer bagi feedback yang positive..sangat2..semua wanita patut amalkan maharani dan pakai Premium Beautiful..

takpa nia, beli dulu sekarang secara ansuran, nanti sementara nak pregnant dan dapat satu set Beautiful. Lepas bersalin dah ada standby set untuk pantang..:)

Kancilbiru.com
Premium Beautiful Agent

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

tak pernah try lagu.menarik tu part membahagiakan hubungan suami isteri..hehehe

Eyriqazz berkata...

tak pernah try..lelaki boleh try ke?hik3

m4ruk0 berkata...

nia, mmg subur dibuatnye sampai tak *ejaculate* kat dalam pun blh preggy! huhu btw, sy pakai corset PB same :)

mariaariffbaby.com berkata...

tuh la..mcm menarik..

Nia berkata...

AdD: wah,..ramai juga yg jual rupanya!

Adyshariz: oo,..yg i baca tu kena at least 4-5 bulan..baru nampak..

Maya mayana: dgr2 nya utk pregnant jgk ni.:)

kak yong: sy baru nak try kak.

NM02: i promote je yang,..hehe

Huda: saya pn baru nak try ni..:)

mama tisya: pil dia mcm pil chik kit tee aun tu..(btl ke ejanya nih..hehe)

Alycia: haa,..ni dah org ke3 cakap bagus ni..hehe

Rose: uii..mujur sekrg dah ada halal, kalau tak, saya pun tak konfiden..huhu..

Hanie: opinion sbg doktor ke? hehe

Kancilbiru: Ni nak try maharani dulu Niza, hehe..

ellis: mana ko tau nih, aku pun ternampak part tu jgk Ellis..haha

Eyriqazz: uii..jangan, jadi lain pulak karang..hehe

maruko: uii, sgt berkesan tu..hihihi

maria: mmg menareks ni..hehe