Khamis, 14 April 2011

Hari yang menakutkan tiba lagi..

Income tax! Aku tak buat lagi! Mcm mana nih..panic weh!
Tahun lepas aku tunggu sampai saat akhir baru nak buat, hasilnya, menunggu depan laptop la sikit punya lama nak tunggu satu page tu load. Sebab ape?
Ramai rakyat Malaysia obsess dengan kerja 'last minute' (termasuk aku,..yeah!)
Maka, di sini aku menyeru korang semua untuk cepat2 la siapkan income tax korang. 
(Aku?..err, weekend ni kot..hehe)
Ha, nak kongsi jugak link menarik dengan korang, member aku Mira yang buat ni


So, korang dah isi income tax ke belum?

9 ulasan:

Sumijelly berkata...

hahaha.........

aku pun lom isi lagi ko........

Sumijelly.com

Suliana berkata...

dah, 1st day dia online sy terus buat :-) alhmdlh, settle..

bardboo berkata...

kalo x bekerja xpayah buat kan? hehe..


Jom Lawat: Blog Bardboo
Hadiah Menarik Untuk Yang Tersayang

=sz= berkata...

yeaahaaa...
ai dah buat yuuu!
tggu abang posmen hantar cek refund ;p

maszmadi berkata...

income tax, penah dapat borang..... tapi x isi pon, x clear picture la..... huhu, x per kan..

Sharinginfoz berkata...

buat jangan tak buat penting tu

CikLilyPutih berkata...

dah settle pun. dah submit dah but hardcopy malas nak buat e-filling lah.

Maya Mayana berkata...

emm yana nk isikan client nih,mana diorang ni dh ujung2 baru sibuk2 suruh kira dan isi..hehe...Nia isi sendiri la yerk :)

isabelle berkata...

baru smlm dpt insurance statement...wkend ni leh la kot