Khamis, 21 April 2011

Blueberry Cheesecake - Yum!

 Kami celebrate birthday Ayah aku semalam. Sebenarnya, birthdaynya Sabtu lepas, tapi sebab nak tunggu semua orang ada, kami baru celebrate semalam. 
 Takde celebrate beria pun, beli kek aje. Aku beli Blueberry Cheesecake.
 Siap ade kaler2 gold lagi kat buah anggur tadi.
Apa yang paling best, orang lain tak suka kek ni rupanya. Jadi semua orang makan sikit, aku aje makan banyak kek ni. Lepas tu aku tengok semua orang dah mula meragui motif aku 'volunteer' nak belikan kek birthday ayah aku ni...hehe..
Ooo..lupa pulak, ada sorang lagi yang suka kek ni. 
Diha!! Tengok tu, sikit punya happy..hehe..

Korang suka kek ape untuk birthday?

15 ulasan:

atie @ ejay berkata...

wah sedap tuh.. oreo cheese cake topping plk ngn cekelat, sgt2 sedap jgk hehe

isabelle berkata...

ni tanya2 ni..u nak belikan my bday cake ke? haha. i pun suka cheesecake. so kalo u belikan, mmg ada competitor la :P

Huda berkata...

sedap2 blueberry cheese cake tu mmg sedap :)

Maya Mayana berkata...

emm sebenarnya sapo eh nk mkn ni?hehe...tekak org dolu2 ni lain sikit...diorang rasa kek ni pelik,berlemak le...yana buat pn anak yana yg keck n yana je yg makan..hehe...kenyang smpai muak dibuatnya :)

Jieda berkata...

suka kek coklat yang betul2 moist.

lina berkata...

salam nia- i suke cake tu...:) sian dia. mai i tolong abis kan

h4ni3 berkata...

uikk.. kek nampak lawa n sedap camtu, apsal tak suka lak?
rugi.. rugi..

yatie chomeyl berkata...

mesti sengaja je beli kek yg org xmkn sgt so that u leh mkn byk ekkkekkek

p/s: i pun sama :D

fieyza.rz berkata...

aku suka choc moist! hehe
happy belated besday utk En Mustapa Kamal!

bArdbOO berkata...

sy paling suka kek coklat..huhu

Jom Lawat: Blog Bardboo
Hadiah Menarik Untuk Yang Tersayang

tukang karut berkata...

fuyooo..dh 8thn aku tk mkn kek.bak la skett..huhuhuh

LiFe KaMi berkata...

ari tu beli kek dekat king's,
byk juga pilihan ada dapat diskaun 50% sebab ahli..
beli le kek yang paling mahal ape nama glamour dia tk ingat plak rasa kek tu cofee cheese..

my.mastura berkata...

bluberi ciskek!!! i like!!!!

transformed housewife berkata...

knur suka chocolate moist atau carrot cake. HB utk Nia.

yantz-yeem berkata...

wahhhh budak kecik tu yg over yea...