Khamis, 7 April 2011

Adakah aku gila SPA?

Yeah,..aku ke spa lagi. Tapi, kali ni sebab aku nak redeem eye treatment voucher yang aku dapat masa 1st time datang dulu. Alang2 dah sampai, aku pun ambik la massage sekali.
Ini muka2 gila SPA..
Ini keadaan di dalam Tini Spa
Ini jacuzzi, tempat aku mandi susu hari tu. Bukan mandi, berendam sebenarnya. Aku ingat lagi masa tu aku  termenung banyak memikirkan macam mana nak jadi kaya. hehe...
Ini kain batik yang kami pakai, yang hitam kecik dalam plastik tu, disposable panty. 
Panty tu tak payah pulangkan lepas habis treatment (statement apa aku cakap nih?)
Adakah aku akan teruskan kegilaan aku pada spa selepas ini? Nantikan episod akan datang..hehe..

Korang pernah tak dalam satu time tu tetiba suka sangat pada sesuatu? (dalam kes aku, suka spa..hehe)

10 ulasan:

mamalieyna berkata...

tak pernh g spa, mesti syok kan..herm...eddict satu2 perkara pada 1 msa?..nnti fikir jap..hehe..

Kancilbiru berkata...

selalu...jadi ketagih sampai bosan lepas tu stop..

iaitu beli henpon...hua hua hua..

Sumijelly berkata...

asal aku nak mandi spa jer... aku nagandung...

kene tunggu pas bersalin la wei......hahaha


Sumijelly.com

mama tisya berkata...

best kn p spa..kita suka mandi susu

wini berkata...

once a while ape salahnya manjakan diri ekkkk. Seronok tuuu......hehehe

Mayana berkata...

belum berpeluang nak pergi mana2 spa >,> hehe...

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

ni seksyen 7 tu kan..aku konon2 nak pegi sini dulu, sampai sudah tak pergi2 :p

mama_umar_maryam berkata...

huwaa..bestnyerrr nia..ni blm redeem lagi spa milkadeal tu

h4ni3 berkata...

waaa.. dinding dia kaler ijo mcm netbuk ai

Farra Dhelina berkata...

biasanya suka makan..klu suka makan sesuatu tu..hah seminggu lah..asik makan tu jeeee...hehe

ctk lah spa tini tu..