Isnin, 18 April 2011

1st try Harem Pants ke Kedai Mamak

 Azzah kata, kalau nak try pakai harem pants untuk 1st time, kena test ke kedai mamak.
Dia kata ini penting untuk dapatkan keyakinan.
Maka, bila en.suami ajak pegi makan kat mamak hari tu, aku pun test la Harem pants aku.
 Diha setia dengan air milonya.
 Aku order kuew tiow ni.
Tapi, Diha rembat, dia tak nak makan makanan dia sendiri.
 Aku pun order la yang lain. Kali ni ada telur goreng. Diha jangan jeles..
(tapi Diha tak obsess sangat dengan telur goreng mcm aku ni haaa)
Ni la Harem Pants aku. Hehe...

Pakaian apa yang korang perlu keyakinan tinggi untuk pakai kalau keluar?

17 ulasan:

mama tisya berkata...

naper name nye HAREM mcm nk dkt haram plak...tp trnd org pki skarng kn

Maya Mayana berkata...

tkde pakaian tertentu susah bila bergantung pd sesuatu utk berasa yakin ni...tp kalau rasa pakaian tu dah molek tk buyuk tu pn dah yakin...

bonda dadif aka akish berkata...

owhh begitu eh??eheheh....siap ade tempat lak tuh...==)

=sz= berkata...

ihiks...
tengok muka diha semakin ke arah muka nia! ;)

karipapsayur berkata...

Berapa RM nih? Skrg da confuse rupa seluar Aladdin dan Harem Pants! Semua jugak RM35++. Kalo RM25 nak le juga! hik!

Over.. Nak murah2 aje!

p/s: cantekk.. Tp klo org tua tgk, "Ape ke hei nye budak2 zmn skrg pakai seluar cawat labuh2 nihhh?". heheheh

Sumijelly berkata...

erkk... nama kemain takut...

Harem pants...

tak haram yek pakai?? hahaha

Sumijelly.com

my.mastura berkata...

saya selalu pakai jeans n t-shirt je...lebih selesa...

saya rasa, kalau saya pakai suar mcm Nia tu, x sesuai kot sbb saya ni'kiut'..kang nmpk sgt kelebarannyer..hahahah

mrs.spicy berkata...

ermm..pakai kaften. hahaha..ala..orang kurus ok jer kalo pakai ni.

Syigim berkata...

bikini kot. hahahaha.

nways, jahat posting ni. kuey teow is my FAVORITE FOOD!!! basah2, ade telur mata cair..huish. takkan dpt mcm tu kat dubai ni...sedapnyaaaa...

isabelle berkata...

..pakaian yg menampakkan kekurangan diri. hahaha.

Huda berkata...

huda apa2 pun boleh, tp kalau boleh biarla tidak terlalu menonjol warnanya :)

mama_umar_maryam berkata...

hahahaha, x phm kenape kene g kedai mamak?

gee ryder berkata...

seluar harem tu org tinggi cam u sesuai la pakai ;)

sedap nampak kuey tiow tu

mas2ra berkata...

arghhhhh!! my eyes! hahahaha

AdD berkata...

Harem pant tu yg kembang2 tu ker? ala ala aladin eh?

Nia berkata...

mama tisya: haha..tapi ni tak haram dipakai tau.

Maya Mayana: kdg2 keyakinan tu dtg dari pakaian kita pakai kan.

Akish: kedai mamak aje taw..haha

sz: eh, ye ke? *bangga*

Qastalani : beli kat member dalam RM50. Dia kata beli kat Siam..hehe

Sumijelly: Halal dipakai nih..hehe

my.mastura: uii,..blum try blum tau nih..hehe

mrs.spicy: tapi kurus pun ade limitation jgk kekadang tu kan..hehe

Syigim: telur mata tu mahal tuuu. Syigim bila nak pindah sini, i nak pindah masuk rumah dah..hehe

Belle: hehe,..sama la kite

Huda: betul tu, kalau warna terang sgt ni, segan jgk kan

zety: haha,..a'ah kan,..baru i terfikir, kenapa kedai mamak? hahaha..

gee: haa,..kuew tiow tu sedap woo..hehe

mas2ra: ko nak cakap wei..

AdD : Ha,..betul. Ala2 Aladdin la tuh.

H.I.M berkata...

kak:

> Seluar mcm seluar aladin..tp syg untuk lelaki xde...lo ada..sy nak!

> Diha..1st gmbar..mcm muka tggu nk kne cubit...wakakakaka