Rabu, 16 Mac 2011

Website yang super-cool!



Aku tengah 'google' website tentang Islam 
(sebab nak siapkan assignment, ha..last minute baru terkial-kial ko!)

Terjumpa website ni (stumble upon la ni..hehe)
Elok sangat kalau nak digunakan untuk mendidik anak-anak tentang Islam dan adab-adab sebagai orang Islam.




Pergh..bukan budak-budak aje, aku yang mak orang ni pun terkesima menengoknya. Comel dan sangat informatif! Selamat membaca!

Ada website tentang Islam yang korang nak kongsi?
(nak siapkan assignment ni..huhu)

7 ulasan:

Huda berkata...

sweet sgt :) dh lama x lukis2 image cam tu..dulu time studi slalula :)

=sz= berkata...

ooo mmg sgt coollll + tomei2...

slalu nya saya masuk iluvislam.com

nia buat "assignment" apa?

isabelle berkata...

comel...
nak kena try belek la

mrsboan berkata...

http://ummuhusna99.blogspot.com

mama_umar_maryam berkata...

asenment ape ni nia?kene carik website islamic info ke?..tp siyes kiut dan attractive website!

h4ni3 berkata...

comelnyaaaa

harus kuterjah blog itu

white rose berkata...

wah...sekarang jugak nak bookmark...
bagus blog islam nih...