Isnin, 7 Mac 2011

Surprise untuk Sayang!

OK, aku tipu. Suami aku tak panggil aku Sayang..hehe..:p
Ini surprise dia untuk anniversary kami.
Aku pelik sebab dia balik lambat hari Jumaat lepas, sekolah habis pukul 6.50 petang. Tapi, sampai pukul 8.30 pun dia tak balik lagi.
Rupa-rupanya dia pergi belikan bunga ni. Aku bukan minah bunga sangat, tapi kalau suami dah susah-payah nak belikan, mesti la tersangat sukanya!! :)
Aku nak tanya korang ni, 
macam mana korang 'hint' kat suami atau pasangan korang, kalau korang teringin diaorg belikan sesuatu?


16 ulasan:

Huda berkata...

hehehe...selalunye kan hubby huda yg pelik sbb g mall huda x mintak ape pun..dia siap tanya lagi tak nak ape2 ke? :) huda jenis x suka beli sembrono..kalau nak sesuatu tu akan bgtau dia awal2 then baru pegi cari yg berkenan di hati :)

my name is Yana berkata...

cakap sambil buat lawak kat anak2 harap2 encik ayahnye dengar...hehe...

maya amir berkata...

wahh bestnye die dpt bunga:))happy anniversary:)

Ieda Al-Habsyi berkata...

wah! epi eniberseri, ieda tak de hint2, ckp direct senang, heheheh :)
SEDETIK LEBIH (OST HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA)

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

aku terus ckp ajer, tak main hint2..hehehehe

mama_umar_maryam berkata...

akahaiiiii sweeeeeet sgt2! las zt dpt buange (sekali je pon) mase bday time couple dulu ;(

hint eh..zt sound direct je,hahaha

isabelle berkata...

i selalu buat2 mengigau je..tapi sambil sengih2 la jeling kat dia (to ensure dia note).
lps tu ktorg gelak le sama2.

h4ni3 berkata...

hint camni.. 'bestnyaaaa kalau ada orang belikan 'benda tu' kan'

hehe

Farra Dhelina berkata...

bestnya dpt bunga!!

=sz= berkata...

aahahaaa..
sooooo sweeettttt yuuuu!

hint? klu ai dok buat siaran ulangan..topik yang lebih kurang je...kekekee

transformed housewife berkata...

That's a very nice surprise! Hubby knur pun tak pernah belikan bunga sbb dia cakap kalau beli bunga membazir berbanding bawak mkn kat luar, kenyang! haha

Intan berkata...

Phewittt...sweet nya dapek munge :D

Den kan kalau nak apa2 kan, directttt terus takde kona-kona punya. Hee hee...muka tak tau malu punya kes :D

Sumijelly berkata...

omak aihk... bunger tu...hehehehe
x pernah dpt punnnnnnn...hehehe

tak nak bunger........ nak coklat....hahaha

Sumijelly.com

wan nurul hezrina abd halim berkata...

agak terlewat nak ucap tap still nak ucap hepi anniversary..kalau saya terus terangjerlah kata nak minta sesuatu..hikhik

cikpuanhady berkata...

epi anibesari..ngee..so shuwwwettt that flower..hmm..hint ek? hakhak..takdek hint2 bagitau dalam gaya gedik trus..wakaka..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Tanpa Nama berkata...

HIM:
ckplah...i xckup duit..u belikan..then buat muka ketat...