Jumaat, 4 Mac 2011

Surprise! Tapi bkn dari En.Suami

Aku jenis yang tak ambik 'port' sangat bila orang tak buat 'surprise' masa hari2 penting dalam hidup aku. Walaupun kekdg bila dengar kawan2 dapat surprise birthday, teringin jugak. Aku pernah kena simbah air masa mlm birthday aku time study dulu. Kalau lepas tu diaorg bagi kek, best jugak. Ini tak, simbah air aje (demand ko yer Nia..).
Semalam masa anniversary aku dan En.Suami, tiba2 aje adik aku tu bagi kad ni, ingatkan kad untuk wedding saper2 nak suruh aku sign, rupanya untuk aku.
Aku dah rotate banyak kali dah, dia tetap jadi macam ni jugak, korang senget kepala sikit la ya..hehe

Rupanya kad anniversary aku dan En.Suami! Terharu sungguh aku!
Ucapan dari kengkawan ofis,..bos aku pun ada..hehe

Selain ucapan dari diaorang, aku dapat juga ucapan2 sweet dari korang untuk entry aku semalam.
Terima kasih untuk semua yang 'wish' aku semalam (melaui kad ni & blog).
Korang buat aku rasa bersyukur dan dihargai..:)
Allah saja mampu membalasnya.

8 ulasan:

kakyong berkata...

Belated anniversary, semoga kekal bahagia selamanya..


n3 terbaru kakyong.com

My Wordless thursday (1)
Operasi mencantikkan rumah – part 1

Jom join contest Aksi si Cilik Berbasikal



Rezeki GA di awal bulan Mar 2011

=sz= berkata...

ihiks...
saya pun macam nia...

saya pun tak berapa "peka" ngan kad2 ni ... wish pun kadang ingat kadang lupaaaa...saya saspek saraf ungatan saya semakin berkuranggg...kuikui

my name is Yana berkata...

tahniah,dan semoga ikatan perkahwinan yg dibina berkekalan...bertambah lg zuriat...hehe...

Huda berkata...

happy anniversary! :)

h4ni3 berkata...

kena simpan dalam album tu!
:D

Three Musketeers berkata...

Happy belated anniversary dear...:)

Marina Fazzly berkata...

terharu sampai menangis..:)

isabelle berkata...

happy belated anniversary, nia.
moga sentiasa bahagia