Jumaat, 25 Mac 2011

Supplier Cloth Pad

Semalam ada ramai juga kawan-kawan yang tanya kat mana aku beli cloth pad. Jadi kat sini aku kongsikan ya. Selamat membeli! 
Baby Snowdrop

Bisky Bosky

Ni Hanz bermurah hati bagi aku try, my 1st CP ni
Tiny Tapir
Tapi, kalau tak silap aku, Hanz kata jenis ni tak jual online. Tapi, korang boleh try cari. Senang nak cuci yang ini tau!

Sebenarnya ada ramai lagi supplier cloth pad, tapi yang aku dah try beli 4 ni aje.
Ada supplier cloth pad lain yang korang tau? Kongsi laa..

5 ulasan:

[-suziey-] berkata...

erkkk nia..ni utk pakai ngn CD ek? hehee sengal ek soklan aku tu:p

mummy_ayu berkata...

cantik2 design dia..nak gie jengah jab..

Huda berkata...

huda mcm nk try la..nnti nk p usha link2 nia bg tu :)

my name is Yana berkata...

nanti yana gi terjah blog depa..if rajin nak cuba buat..tp tk tahu tahun bila boleh siap ...hehe

Zatul Iffah berkata...

cuba mum7kids.com sy baru tempah tgh tunggu tempahan :)