Khamis, 10 Mac 2011

Siapa ada anak umur 4 tahun ke bawah?

Mari join!!!
ALIMKids Playgroup Saujana Utama, Sg. Buloh

Aku memang nak masukkan Diha untuk program ni, tapi semua cawangan pun buat hari Sabtu aje. 
Aku Ahad aje free, Sabtu ada kelas (dah tua-tua pun nak study jugak..hieee~~)
Programnya sangat menarik, boleh ke sini untuk info lanjut

Program AlimKids ni pernah masuk dalam Kosmo
Tu yang aku nak join sangat tuuu..sebab program pembelajarannya nampak bercirikan Islamik.

Sekarang ni, AlimKids Saujana Utama (Sungai Buloh) nak buka program ni hari Ahad dan sedang cari ibu-ibu yang berminat untuk register. Cadangan asal waktu 9.30-10.30 pagi (sesuai sangat tuuuu...)
Kalau korang berminat, boleh contact 
Pn.Fatin 
Phone : 017-3005923 
e-mail: fatinmuz@yahoo.com

15 ulasan:

my.mastura berkata...

awat laaa jauh bebenor?

mcm best jugak..tp tu la..anak sy ni x baper nk memain sgt..dia suka buat hal dia..kang penat je bwk dia kang..

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

syok jugak ni join playgroup..

my name is Yana berkata...

minat juga tp jauh sgt le..hehe...

Fieza79 berkata...

program yg bagus tu...sape yg ada anak yg tgh membesar tu harus join kann...

bonda dadif aka akish berkata...

aha...nia...kite pon mau masokkan dadif...may be next mth...tp kat jb la..

=)

mari2....kite register utk anak2 kite..

Lelord berkata...

jiran sblh umah lela ni pun masukkan anak dia kat alim kids, melaka. bagus katanya.

gee ryder berkata...

mcm menarik jer

ibu_Arifa berkata...

wah...mcm best jer..kalo saya dekat.. mesti nak hantar anak kat situ jgk..

Diha nak gi scholl dah yer...muahhss

Huda berkata...

jauh tu nk g :) if ade kat manjung ni huda confirm nk join :)

fa10 berkata...

wow! menariknya..
kebetulan pula sy tinggal kat saujana utama...
nama kami pun sama. thanks yer kongsi maklumat. mesti join ni!

h4ni3 berkata...

jauhnyeee...

hehe




selamat ber-playgroup nia n diha :D

mama_umar_maryam berkata...

kt bangi pon ader nia,klu kite dekat blh join same2

white rose berkata...

waahh...
bunyi macam best je kak...

transformed housewife berkata...

tak jauh ke dr Shah Alam nak ke Sg Buloh?

karipapsayur berkata...

taska presint 9 qaiser aritu pun ada banner alimkids. Ada haritu dtg, tgk teacher ajar2 alif ba ta.. comel je budak2 tuh