Selasa, 22 Mac 2011

Rupa-rupanya...

Mula-mula kecoh betul, bergegar-gegar kat belakang kereta aku ni haa..
Dia lompat-lompat, menjerit-jerit..usik semua benda dalam kereta.
Tiba-tiba, senyap sunyi...aku heran...
Rupanya..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Sudah TIDO!!
Macam mana tenangnya rupa dia tido, macam tu la tenangnya keadaan di dalam kereta aku beberapa minit selepas itu..sehinggalah dia bangun semula dan..............huhu..

Anak korang pernah tido tiba-tiba selepas mengganas?


10 ulasan:

*diera* berkata...

owh penah.. heheh baru hari ahad hr tu.. waktu rumah tengah kenduri.. dia mengganas nak sepahkan goodie bag, kacau makcik2.. maka sy duduk peluk dia.. masa peluk tu sy berborak2 ngan makcik2 n dia masih kekal hyper ngan bantal busuk.. hehehhe tahu2 dah senyap terkulaiii je tido menonggeng dalam pelukan mami dia... hahahha punya la kusyuk berborak tak sedar anak tido menonggeng.. hahahhahah

[-suziey-] berkata...

umangaih..biar betik..ekekek:D lawak la plak..aQeel xpnh plak camtu..dia klu nk tido kena proper baring kt tpt tido..jarang la tetiba dia terlelap..unless klu dlm stroller..ekekeke:D

=sz= berkata...

bukan sahaja "pernah" tapi "selalu" ;p

Wansteddy Tales berkata...

Selalu... huhu... bila dia menakal, tension. tapi bila dia tido dgn muka inesen ala angel tu yg terus hilang segala marah tu hahaha...

my name is Yana berkata...

selalu ngamuk2,cari pasal nk nangis pastu tido...gitulah

h4ni3 berkata...

dia mengganas sbb nak tido la tu
haahhaa
siannn diha

MamaSSF berkata...

my 2nd son Sofea... kalau menganas dlm kereta i bukakn lagu maher zain.. nanti dia diam sambil tdengar suara kecik dia nyanyi... ada sekali tu menyanyi sampai tertidur2..bile kite tutup cd.. zupp dia terjaga.. aduhai anak oh anak..

mama_umar_maryam berkata...

jarang,hahahaha.besenye pas mengganaih mntk susu trus pengsan

vviisshhnnuu berkata...

kecian adik tu letih... hehehe

Latest Post: Tutorial E-Filing | Panduan E-Hasil

Farra Dhelina berkata...

haha..diha diha..

mmg lah nia..dia mcm mengaruk tau..mgaruk nk tdo..tu pasal la mgamuk2..hehe..tau2 pengsannn