Jumaat, 18 Mac 2011

Hadiah dari Wan!

Hadiah ni sampai Isnin lepas. Aku memang tabik habis kat Wan, sebab hadiah giveaway dia selalu cepat dapat. Dia memang planning bagus..(bukan macam aku ni, terkial-kial, sebab tu korang lambat sikit dapat hadiah giveaway aku,huhu.. maaf berbanyak ya!)
Ni hadiah buku dan kotak barang kemas. Aku ingatkan 'standard size' aje, rupa-rupanya besar dua-dua ni. Perghh..Wan..kalau bagi hadiah giveaway, memang tak berkira. Tu yang aku tabik sekali lagi tu.
Ni buku dengan pop up 3D. Tapi aku tak boleh bagi kat Diha lagi, nanti habis. Kena tunggu dia besar sikit. Sementara ni mak yang baca ya..hehe..
Ni kotak barang kemas. Cantekkk! Boleh aku simpan aksesori aku tu..(err,..ade ke aksesori aku ni? huhu..)
Apa-apa pun, terima kasih banyak pada Wan dan Kak Yantz atas hadiah contest 'Make Up Ur Entry' ni. Semoga korang berdua dimurahkan rezeki olehNya..aminn..

Korang semua, jemput ke blog diaorang ni ya!

9 ulasan:

white rose berkata...

WAHHH...
canteknyee...

Huda berkata...

bestnye hadiah tu :) suke2..pinky :)

Kancilbiru berkata...

bekas accessories tu cantik bangat..

Wansteddy Tales berkata...

Hohoho... rata2 pemenang taruk hasil bungkusan itew. malu nk tgk! kakaka...

amin... mudah2an Nia juga dimurahkan rezeki selalu olehNYA ^^

Tahniah sekali lagi dari wan :D Jemput redeem hadiah khas dr k.yantz. enjoy photoshoot ya ^^

syawalsimpsons berkata...

tahniah..ok la...aksesori brg kemas 2..sm la ngan sue punyer kat umah

isabelle berkata...

huii...lawanye pink...
kalo i dpt, mestitetiba rajin nak kemaskan jewellery tu

p/s: u dah pos ke hadiah contest u tu? i xdpt pun lg

h4ni3 berkata...

comelnya bekas aksesori tu

takde barang nak letak? bak mai bagi sini pulak la.. hahaha

Adyshariz berkata...

tahniah..samalah kita, klau nk bagik hadiah kene menghitung hari..takpela,lambat asalkan pos

Three Musketeers berkata...

Cantik....:)