Isnin, 14 Mac 2011

Diaper Cake? Apa itu?

Aku jumpa masa aku sibuk-sibuk nak join contest Ellis di sini
Diaper cake ni basicly macam hamper, cuma dia lebih 'cool'...uiii,geram aku tengok.
Korang boleh tengok lebih lagi di blog tuan punya Diaper Cake ni, Pn.Shilashower
(gambar-gambar kat atas tu pun, aku ambik dari sini)

Wah,..bestnya kalau ada orang bagi untuk aku..tapi aku takde baby baru, Diha pun besar dah..abih tu camno?

Apa pendapat korang tentang Diaper Cake?

12 ulasan:

ita cutevirus berkata...

baru tahu pasal diapers cake ni..
cam menarik gak ek..

kakngah berkata...

bila dapat.. mesti sayang nak bukak.. :P

my name is Yana berkata...

emm tapi tu semua utk baby kecik ke? tgok size kasut besaor bagai je..ape lg cik puan Nia, kasilah adik pd Diha tu...:)

Farra Dhelina berkata...

geram kan tgok!

Em's Family berkata...

best kan..i memang ikut blog shila ni.. and she is memang creative as always..

MamaAiman berkata...

sangat menarik!! gram jugak tgk.. bagusla mama Diha ni, slalu jumpe bende best2..

cikpia berkata...

cantik nya!!!!!!

maya amir berkata...

cool idea kan? nape zaman anak2 aku kecit tadek mende gini..hehehe..

ShilaShower berkata...

tq nia :) *terharu* ;)

white rose berkata...

uih...comel2nye...
cara susunan dia sweet la...

ala kak, simpan laaa nti tuk adik diha...

isabelle berkata...

diaper cake ni mmg comel. i rasa kalo rajin, boleh je buat sendiri.

=sz= berkata...

mmg tomei kannnn...
ai pun minat gaks..
sempat lah order online bagi kat kawan & neber dpt newborn... :)