Rabu, 23 Mac 2011

Breakfast Box- Boleh makan sampai pengsan

Korang dah cuba Breakfast Box McDonalds? Aku dah lama 'aim' nak beli, sekarang ni baru merasa..
Pancake ni sedap jugak tau...mula-mula aku ingat biasa2 jek..
Egg McMuffin yang 2 ni bukan aku punya. Tapi, lain kali aku nak try..hehe..
 Ini aku punya,..Big Breakfast! uii,..sangat suka ni.
Korang dah try Breakfast Box McDonalds? Boleh bawak untuk breakfast kat taman jugak, sebab kotaknya sangat convenient.

Macam mana? Berminat nak cuba?

12 ulasan:

ajjah berkata...

Nakkkkkkkkkkkkkkk

syufaa berkata...

tingin gak bfast mcd..tp xde mse nk order or pi mcd..bz.. :(

my name is Yana berkata...

tu utk makan sorang ke?byk juga satu set tu yerk...

[-suziey-] berkata...

pnh rasa burger tu jek..ape ek nama dia..masin giler..sejak tu xpnh dh bekpes McD..ekekek:D

Lelord berkata...

hehehee ritu ms bekpes kat mekdi darling nak order, tp i ckp toksah le..byk beno isi dalam kang x abis membazir

DrSinga berkata...

bun + jem + butter
best!!

isabelle berkata...

mcm menarik.
tapi kalo time rajin..terasa mcm 'eleh..penek tu, telur cincang tu..aku pun boleh buat.;

mslhnya,,,selalu xla rajin mcm tu.kekeke.so, mkn kat kedai gak la

*diera* berkata...

huhuh siap dah buat n3 kat blog.. hehehhe esok nak bangun kul 350 pagi.. tgk nia nye n3 kita dah terliur.. hahahhahaah

h4ni3 berkata...

tak penah try.. sbb skrg dah kureng minant dgn mekdi

nannoor berkata...

salam nia. :)
ingat kita kah?? hehee
anyway, hotcake mekdi super sedap. yumsss

Nia berkata...

Ajjah: uii,..bukan dah masuk perut ke? haha

Syufaa: ye kan,..sbb pagi2..

Yana: uii,..ber3 mkn tu yang

Suziey:uik,..ye ke? org mekdi tu yg terbuat masin kot..

Lelord: uii,..kalau 2 org mmg tak lalu tu..

DrSinga: yay..tu mmg best!

isabelle: kalau rajin, mmg mcm2 kita dpt buat Belle..hehe

diera: wah,..awalnya diera! hehe

hanie: i pun akn sampai fasa tu jgk nanti...hehe

nannoor: of course ingat dear..hehe

Nurull 101 berkata...

alkesah selasa lepas rushing nk mkn mcD breakfast yg redem kupon tu. pegi2, tak terkena dgn yg offer breakfast plak. hmm... frust, tp mkn jugak kt situ. arini, husband pegi redeem smpi 2 kupon. die beli kt kaunter, pastu pegi drive thru plak.. ahaha.. smngt n lepas geramm