Ahad, 13 Mac 2011

Beli untuk pameran

Aku beli maxi ni kat Maysaa
Dah sebulan jugak kot. Suami aku dah tanya, bila nak pakai?
Aku tanya dia balik, kenapa bila saya pakai tak lawa macam model ni dengan Ajjah pakai?
Suami aku geleng-geleng kepala. Aku salah tanya ke? Hiee...~~~

8 ulasan:

Farra Dhelina berkata...

eh nia pakai msti ctk..sbb awk tgi lah!! lainlah sy ni..montot je dh lebar setempayan hehehe

Kancilbiru berkata...

tetiba nak tanya gak..

kenapa tak pakai? ala kita ngan model tak sama...hehhee tah tah kita lagi cantik bila pakai..:P

=sz= berkata...

aha..
sambil tanya buat pose gitu tak?

isabelle berkata...

hehehe. mmg silap tanya.
alaa...nape u tak pakai? pakai la, nia.

shahjiehan berkata...

o0o0.. lawa..~

jom baca dan komen Jepun akan hancur.

transformed housewife berkata...

pakai jela dulu. tambah aksesori yg sesuai mcm tudung yg sesuai dan skrg kan siap ada mcm2 jenis perhiasan kat tudung. hehe dah klik HB utk Nia.

Three Musketeers berkata...

Nak pakai maxi dress macam nie kena badan slim and tinggi baru cantik. Kalau tak, seriously nampak weird....^^;;

ajjah berkata...

I pakai mana la lawa, nampak macam inner je kan...