Khamis, 3 Februari 2011

Waffle Tahun Baru Cina

Hari ni 3hb February, 2011. Sepatutnya hari ni tarikh tutup Baby&Me Shopping Style Contest, tapi aku extend sampai 7hb Feb, 2011 (Isnin) ok.

Hari ni juga adalah hari pertama Tahun Baru Cina, yeah,..public holiday kan. Aku dah holiday sejak hari Isnin, makanya aku takde la excited sangat (hehe,..mcm bagus jerk aku nih!)

Aku tak faham kenapa sejak pagi aku macam teringin je nak makan waffle nih...
Hehe, takpe, kat pantai Batu Buruk ada A&W, akan aku paksa En.Suami bawak aku petang nanti.

Korang pernah ada mengidam macam aku ni tak?
Tapi, bukan disebabkan mengandung.


13 ulasan:

marina berkata...

ceh,baru nak komen ape yg org mengidam..hehehhe

akak,kalau ade ketupat palas jgn lupa bawak balik yeee...yee...
hehehehhe.....

Farra Dhelina berkata...

sedap nya !!! nk jugakkkkk... tp a&w jauhhhh

mama_umar_maryam berkata...

x preknen pon slalu je ngidam mkn mcm2,hik3..

maya amir berkata...

perghh gile sedap waffle gitu..

isabelle berkata...

uishhh...selalu sgt.
mengandung x mengandung...ada je yg tingin nak masuk tekak

sz | m.s.s berkata...

ehehe..
klu tgh pregnant mmg pggl "mengidam" ...
time ni kan ada "golden ticket", permintaan mesti dilayan punyaaa :))

klu tak pregnant pggl "teringginnnnn", "teringat" dll ...

h4ni3 berkata...

halamak.. tetiba teringin jugak!!

tapi...




siapa nak bawak ai????

uwaaa

BibiEr Karim berkata...

Uhuk..sedapnye. Ni fav idamanku selalu. Sayangnye kat KK xde A&W. Uhuk uhuk.

white rose berkata...

waaahh...sedapnye...
teringin pulak...

tiefazatie berkata...

iya!mmg best pun!

laa..akak ada kt KT ek??
kalu x leh jmp kan2..dkt dh ngn umah ifa tue a&w tue kak!haha

MamaAiman berkata...

takpayah nak tunggu pregnan, bile tgk je gamba yg menggoda macam tu terus terasa lapar :)

Huda berkata...

sedapnye waffle tu :) yummy sgt..

Three Musketeers berkata...

Dear, kiter pon memang antu waffle. TApi, suker makan dengan strawbeery jam jer. Dengan ais krim kureng skit...:)